Vijesti

1 € = 21 osmijeh

Ove školske godine škole ambasadori EU parlamenta Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju, Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš, Srednja škola Lovre Montija Knin, Prva riječka hrvatska gimnazija i njezini ambasadori nastavnici Nikolina Ratković, Nikolina Vuković, Martina Jerković, Marijana Zaninović i Marko Miočić  te junior ambasadori škola udružili su se zajedno u humanitarnoj akciji solidarnosti 1 € = 21 osmijeh povodom Svjetskog dana osoba s Down sindromom. U mjesecu ožujku junior ambasadori marljivo su prikupljali novčana sredstva namijenjena za Centar za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ – Podružnica Sinj kako bi korisnicima Centra pomogli u nabavci radnog materijala. Učenici su ovom akcijom još jednom pokazali svoju humanost, solidarnost i inkluzivnost na kojoj će raditi i dalje kako bi je podizali na što višu razinu.

Učenici TIŠ-a prikupili su 514 eura od 514 učenika škole. Druge škole svoje su prikupljene donacije uplatili na račun škole, dok su ambasadori TIŠ-a zajedno s ravnateljicom svoju donaciju osobno uručili ravnateljici Centra. Škole i učenici od svojih su prijatelja iz Centra „Juraj Bonači“ dobili prigodne poklone.

Bravo za sve učenike i hvala im što uvijek rado pomažu drugima te time dokazuju da je škola prvenstveno odgojna, a onda obrazovna ustanova.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button