Osmrtnice

 • Osmrtnice

  MARA ČUGURA UD. FRANE ROĐ. VRCA 1939. – 2023.

  S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 6.VI.2023. godine nakon duge i teške bolesti, okrijepljena svetim sakramentima napustila naša draga i dobra mama, baka, sestra, teta i punica MARA ČUGURA. Posljednji ispraćaj biti će u srijedu 7.VI.2023. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Nikole u Bajagiću. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju si nam nesebično davala, u tuzi ostaju kćerke Snježana i Senka, unučad Marina, Ana, Ivana, Monika i Stipe, zet Jure (odsutan), sestra Šima Barać s obitelji, obitelj pokojnoga brata Stipe, te ostala rodbina, prijatelji i poznanici. Počivala u miru Božjem. Amen! izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  NEDILJKO JAZIDŽIJA (BRAJO) 1949. – 2023.

  S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 5.VI.2023. godine napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat i svekar NEDILJKO JAZIDŽIJA (BRAJO) 1949. – 2023. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u utorak 6.VI.2023. godine u 15.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Turjacima. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Andrija, Boško i Marko, kći Ivana, nevjeste Marina i Sandra, unučad: Luna, Emili i David, braća: Branko i Marko s obiteljima i Duško, sestre Marija i Blaženka s obiteljima, obitelj pokojne sestre Ive, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  IVAN KUNDID (PAJDO) 1932. – 2023.

  Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.VI.2023 godine blago u Gospodinu preminuo naš voljeni IVAN KUNDID (PAJDO) 1932. – 2023. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se dana 6.VI.2023 u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Grabu. Ožalošćeni: kćer Anđelka Marković s obitelji, obitelj pokojnog sina Milana, obitelji pokojne braće Ante i Slavka, obitelji pokojnih sestara: Mare, Pere i Anđe, sestra Ana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  BORKA VUGDELIJA UD. JAKOVA 1938. – 2023.

  Dana 3.VI.2023. napustila nas je naša voljena majka, baka, prabaka i sestra BORKA VUGDELIJA. Posljednji ispraćaj biti će 5.VI.2023. u 17 sati na  groblju Sv. Luke u Otoku. Zauvijek će biti svijetlo na našem putu. Za njom tuguju: sin Davor, kći Tatjana, nevjesta Donatella, zet Mladen, unuci: Maja, Bruno, Berto i Matea s obiteljima, praunuk Špiro, sestre Zorka s obitelji i Dušanka te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  ANĐELKA GALIĆ ROĐ. MARAS 1963. – 2023.

  K brdima oči svoje uzdižem: odakle će mi doći pomoć? Pomoć je moja od Gospodina koji stvori nebo i zemlju. (Ps,121,1-2) Tužnim srcem javljamo rodbini prijateljima i znancima da nas je dana 3.VI.2023. u 59. godini života, nakon teške bolesti napustila naša voljena supruga, majka, punica, baka, sestra, nevjesta ANĐELKA GALIĆ. Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u ponedjeljak 5.VI. u 17 sati na groblju Svih Svetih u Hrvacama, misa zadušnica služit će se u utorak, 6.VI. u 18 sati. Ožalošćeni s tugom u srcu za njom ostaju: suprug Zdenko, kći Josipa, zet Vjekoslav, unučad Jagoda i Dino, obitelj pok. brata Mate, sestra Neda s obitelji, svekar Josip, djever Zdravko s obitelji, zava Zdenka s obitelji, zava Zdravka i Jure Galić s obitelji. Počivala u miru Božjem! izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  DENIS VUKOJEVIĆ 1982. – 2023. SIN ŽELJKA I MARIJE

  Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi DENIS VUKOJEVIĆ 1982. – 2023. SIN ŽELJKA I MARIJE nakon teže bolesti preminuo u petak, 2. lipnja 2023. god. u 41. godini života. Sprovodni obred počinje u nedjelju, 4. lipnja 2023.god. u 16 sati u crkvi u Grabu. Obitelj prima izraze sućuti od 15 sati u crkvi. Njegovi zemni ostaci bit će pokopani na mjesnom groblju ”Blace“ u Grabu Ožalošćeni: supruga Mladenka, djeca Klara, Marija, Jure, Ivana i Faustina, otac Željko, majka Marija, brat Dario s obitelji, sestra Anita obitelji, tetke Ljubica, Zora, Milenka, Mladenka, Vesna i Jelena s obiteljima, ujaci Željko, Miro, Mate i Mlenko, punac Neven, punica Zorka, šura Mate s obitelji i Hrvoje s obitelji, svastike Kristina s obitelji, Ivana s obitelji i Anđela te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i susjedi Gospodin mu bio nagrada i Uskrsnuće! Počivao u miru Božjem. Izbor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  NEVENKA RADMAN – LIVAJA POK. JAKOVA 1935. – 2023.

  “…kad čovjeka smrt nađe, ništa sobom ne ponese, već skrštene bijele ruke i pravedna djela svoja…” S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da nas je dana 2.VI.2023. godine napustila naša voljena majka, baka, prabaka i sestra NEVENKA RADMAN – LIVAJA. Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u subotu 3.VI.2023. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Grabu. Ožalošćeni: kćer Brigita, unuci Stipe s obitelji i Neven, obitelji pokojne braće Petra (Pečare) i Stipe, brat Luka s obitelji, sestre Anđa i Anuška s obiteljima i Zora, te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Počivala u miru Božjem. izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  MIRA BEŠKER ROĐ. MARETIĆ 1960. – 2023.

  Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 30.V.2023. god. u 63. godini života napustila naša voljena majka, baka i sestra MIRA BEŠKER ROĐ. MARETIĆ 1960. – 2023. Ispraćaj voljene nam pokojnice obavljen je 1.VI.2023. u krugu obitelji. Ožalošćeni: sin Nikica sa suprugom Zorom, sin Damir sa suprugom Kristinom, unuci Marko i Matej, braća Josip i Miroslav Maretić s obiteljima, sestra Ankica Kunčević s obitelji, djever Miro Bešker s obitelji, obitelj pok. djevera Nediljka, obitelj pok. djevera Zvonka, zaova Marija te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.

 • Osmrtnice

  ANKA POLJAK ROĐ. MALEŠ 1972. – 2023.

  S vjerom u uskrsnuće i život vječni, u neopisivoj boli javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 31.V.2023. godine napustila naša voljena ANKA POLJAK ROĐ. MALEŠ 1972. – 2023. Posljednji ispraćaj obavljen je u krugu njene voljene obitelji. Ožalošćeni: majka Lipojka, suprug Ivica, kćeri Ivana i Božena, sin Bože, unuci Ivano i Nikol, braća Ante i Tomislav s obiteljima, zetovi Tomislav i Bože, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!

 • Osmrtnice

  NEDILJKA RADMAN 1950. – 2023

  “Ja sam Uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.” (Iv. 11,25-26) S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 31.V.2023. godine napustila naša voljena majka, baka i sestra NEDILJKA RADMAN 1950. – 2023. Posljednji ispraćaj biti će u petak 2.VI.2023. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Ante na Ugljanima. Autobus polazi iz Vranjica (autobusna stanica) u 14.45 sati. Ožalošćeni: kći Andrea, sin Damir, unučad Lara i Toni, braća Stipe i Mirko s obiteljima, sestre Đena, Danica i Mila s obiteljima. Počivala u miru Božjem! Izvor Slobodna dalmacija.