Osmrtnice

 • Osmrtnice

  ŽELJKO GAJČEVIĆ 1971. – 2023. HRVATSKI BRANITELJ

  “Ja sam Put, Istina i Život: Nitko ne dolazi Ocu osim po meni.” Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.XI.2023. u 52. godini života blago u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac, sin, djed, brat, punac, zet, tetak i ujac ŽELJKO GAJČEVIĆ. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 27.XI.2023. u 14 sati na gradskom groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: supruga Josipa, sin Luka s djevojkom Kathi, sin Ilija, kćeri Matea i Stipana, otac Luka, majka Mira, unuke Antonia i Hannah, zet Tobias, sestre Katarina i Valerija s obitelji, punac Ljubo, punica Ana, svastike s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.

 • Osmrtnice

  JOSIP GAŠPAR 1939. – 2023.

  Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je 25.XI.2023. godine preminuo naš voljeni suprug, otac, djed, pradjed JOSIP GAŠPAR. Posljednji ispraćaj dragog pokojnika bit će 27.XI.2023. godine u 14 sati na mjesnom groblju u Potravlju. Ožalošćeni: supruga Ana, sinovi Damir i Ante, nevjeste Daniela i Luce, unučad Dario, Anamaria, Antonia i Antonio, praunučad Josip i Roza. Počivao u miru Božjem! izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  DANICA PRANJIĆ (DANKA) ROĐ. SLIŠKOVIĆ 1963. – 2023.

  S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.XI.2023. godine iznenada napustila naša voljena supruga, majka i sestra DANICA PRANJIĆ (DANKA). Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u subotu 25.XI.2023. godine u 14.30 sati na mjesnome groblju Sv. Matea u Bisku. Ožalošćeni: suprug Mate, kćeri Anđela i Mateja, braća: Ante s obitelji, Dušan, Mirko i Gojko s obitelji, svekrva Marija, zaove Ankica i Vesna s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  MARKO RADAN (MARINKO) POK. BOŽE 14.VI.1938. – 22.XI.2023.

  Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da nas je dana 22.XI.2023. godine, iznenada u 85. godini života, tiho u Gospodinu napustio naš voljeni suprug, otac i djed MARKO RADAN (MARINKO). Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika je obavljen tiho u krugu obitelji, dana 25.XI.2023. na mjesnom groblju u Hrvacama. Za njim tuguju: supruga Slavka, sin Ante, unuka Antea, unuk Marko, nevjesta Danijela, obitelj pok. sestre Ankice, obitelji pok. braće Ivana, Miroslava, Jerka i Joze, šurjaci Branko, Jozo i Marko Matas s obiteljima, svastike Mara Banović, Anka Kardoš, Dragica Cvitković s obiteljima, te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem! izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  PJERO FILIPOVIĆ – GRČIĆ 22.XII.1966. – 22.XI.2023. HRVATSKI BRANITELJ

  “Pa da i dolinom smrti prolazim, zla se ne bojim, jer Ti si sa mnom.” 23,4 Nakon teške bolesti napustio nas je naš voljeni PJERO FILIPOVIĆ – GRČIĆ 22.XII.1966. – 22.XI.2023. HRVATSKI BRANITELJ Pogreb dragog Pjera održat će se 24.XI.2023. godine u 15 sati na groblju sv. Frane u Sinju. Zahvalni na neopisivoj ljubavi i dobroti koju si širio oko sebe, u tuzi ostaju: supruga Neda, sin Dujo sa Manuelom, sin Ivan sa Teom, kćer Klara, brat Svemir s obitelji, stric Mel s obitelji, obitelj pok. strica Ive, obitelji pok. tetke Anđelke, ujci Vladimir i Tihomir s obitelji, svastike i šurjaci s obitelji, stričevići, te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Smrt ne prekida ljubav, za nas živjet ćeš vječno! Počivaj u miru Božjem! Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  PERA BILOBRK ROĐ. BILOKAPIĆ 1950. – 2023.

  Otišla je tiho naša voljena PERA BILOBRK ROĐ. BILOKAPIĆ 1950. – 2023. Ispratit ćemo je u subotu, 25.XI.2023. u 10.30 na groblju Sv. Nikole, Bajagić. Tužni, sa srcima punim neizmjerne zahvalnosti i ljubavi za sve što si bila i velikodušno pružala, do ponovnog susreta. Tvoji: suprug Marko, kći Jelena s Damirom, Klarom i Frankom, sin Jure s Fabianom i Annom, sin Josip s Petrom, sestra Eva i svak Petar, nećaci Ante s Anitom, Anteom, Petrom, Sarom i Antoniom i Ivo s Brankom, Evom, Petrom, Anom i Dorom te ostala rodbina i prijatelji. Počivaj u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  IVICA ŠIPIĆ (ŠIPAK) 1.V.1960. – 22.XI.2023. HRVATSKI BRANITELJ

  “Ja ću te držati za ruku i zatim te uzeti u svoju slavu” Do ponovnog susreta u Kraljevstvu nebeskom, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar i punac IVICA ŠIPIĆ (ŠIPAK) 1.V.1960. – 22.XI.2023. HRVATSKI BRANITELJ Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u petak 24.XI.2023. godine u 15 sati na mjesnome groblju u Vedrinama. Tvoji najmiliji za tobom u tuzi ostaju: supruga Marija, djeca: Anđelina, Neno i Ante, unučad: Ante, Natali, Sofia i Stella, zet Ivan (Ivać) Jukić, nevjesta Josipa, brat Mirko s obitelji, sestre Ankica i Marija s obiteljima, obitelji pokojnih: brata Nediljka (Koče) i sestara: Anđelke, Dragice i Milene te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  BOŽE PIVAC POK. FILIPA 1986. – 2023.

  “Otišao si, a još si tu i uvijek ćeš biti u mislima i srcima. Otišao si na svoj način i spustio tišinu na naš dom” S tugom u srcu i vjerom u ponovni susret, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.XI.2023. tragično u 38. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, sin i brat BOŽE PIVAC POK. FILIPA 1986. – 2023. Posljednji ispraćaj našeg voljenog obavit će se u četvrtak 23.XI.2023 godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je pružao, žalosni za njim ostaju: supruga Anita, djeca: Gabrijela, Filip i Lucija, majka Danica, sestre Vesna Pešo i Davorka Majstorović s obiteljima, stric Stipan s obitelji, tetke: Davorka, Marija i Rosa s obiteljima, obitelj pokojnog ujca Nediljka, ujac Mirko, punac Petar i punica Jasminka s obitelji te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  IVAN BOTICA POK. ANDRIJE, ROĐ. 2.VIII.1952. HRVATSKI BRANITELJ

  “Dragocjena je u očima Gospodnjim smrt pobožnika Njegovih” U dubokoj boli i neizmjernoj tuzi, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 20. studenog 2023. godine prestalo kucati veliko i hrabro srce našeg voljenog supruga, oca, djeda i brata. Nakon duge i teške bolesti, okrijepljen svetim sakramentima, svoje tople i iskrene oči sklopio je IVAN BOTICA POK. ANDRIJE, ROĐ. 2.VIII.1952. HRVATSKI BRANITELJ Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će 22. studenog 2023. godine u 14.30 h na mjesnom groblju svetog Luke u Otoku. Zahvalni za svaki trenutak života proveden s njim, u tuzi ostaju: supruga Vinka, sin Antonio, kćeri Ivana i Marija, zetovi Dino i Boris, voljena unučad Noa, Marino, Leon Ivan i Lea, braća Stipan, Anđelko, Ante, Dinko s obiteljima i Branimir, sestre č.s. Ivanka, Marija i Ankica s obiteljima, obitelji pokojnih ujaca Mate, Jakova i Branka, obitelji pokojne tete Ive, šure Ante, Bože i Dujo s obiteljima, obitelji pokojnog šure Ivana, svastike Iva i Tonka s obiteljima. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  IVAN VUKADIN 1967. – 2023. HRVATSKI BRANITELJ

  “Smrt nas ne može razdvojiti, vrijeme nas dijeli samo na čas. Sjećanja ne mogu otići, ona su vječno živa za nas” S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je tragičnom smrću napustio naš voljeni otac, djed i brat IVAN VUKADIN 1967. – 2023. HRVATSKI BRANITELJ Posljednji ispraćaj obaviti će se u srijedu 22.XI.2023. godine u 14.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ante na Ugljanima. Polazak će biti sa Banove Glavice u 14 sati. Ožalošćeni: sin Vinko sa zaručnicom Sonjom, kći Franka Doždor s obitelji, brat Marko s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.