Osmrtnice

 • Osmrtnice

  MIRO GUSIĆ (ŠEĆER) 1964. – 2023.

  “Smrt nas ne može razdvojiti, vrijeme nas dijeli, samo nas čas. Sjećanja ne mogu otići, ona su vječno živa za nas. ” S velikom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je u subotu 04.II.2023. godine , blago u Gospodinu, nakon teške bolesti sklopio svoje umorne oči naš voljeni otac, djed, brat, svekar, punac, stric i ujak MIRO GUSIĆ (ŠEĆER) 1964. – 2023. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u ponedjeljak 6.II.2023. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Grabu. Za njim u tuzi ostaju: sin Marko, kćeri Monika i Katarina, nevjesta Ana, zetovi Ante Crljen i Mirko Jurić, unučad: Ivano, Petra, Matea i Adrian, brat Zlatko s obitelji, sestra Iva Vukas s obitelji, obitelji pokojnih: strica Vinka i Slavka i tetaka: Ive, Ane i Pave te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  NIKOLA ANDRIJAŠEVIĆ 1961. – 2023.

  S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružio javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.II.2023. iznenadnom smrću napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat, djed, svekar i punac NIKOLA ANDRIJAŠEVIĆ 1961. – 2023. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 6.II.2023. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Ožalošćeni: majka Iva, supruga Marija, sin Luka sa Šimom, kćeri Iva s Grgom i Anđela s Franom, unuci: Makarije i Katarina, sestre Dragica Klarić s obitelji i Ada Gospodnetić s obitelji, obitelji Latinac i Vukan te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  ANTE DOLJANIN

  S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi ANTE DOLJANIN zauvijek sklopio svoje oči 2.II.2023. u 85. godini života. Posljednji ispraćaj održat će se 4.II.2023. u 13 sati na groblju Svih svetih u Hrvacama. Vole te zauvijek tvoji: sinovi Veseli i Ivo, nevjesta Marija, unučad: Antonia, Toni i Dino, praunučad: Lara, Dora i Adrian. Čuvali te anđeli nebeski i počivaj u miru Božjem! Molimo biti oprošteni od kućnog posjeta žalovanja. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  VLADO GUSIĆ POK. ANTE 1949. – 2023.

  S velikom tugom u srcu i vjerom u život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.II.2023 iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, djed i svekar VLADO GUSIĆ POK. ANTE 1949. – 2023. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 11.II.2023. u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Grabu kod Trilja. Molimo za tihu sućut. Vole te zauvijek tvoji: supruga Ljuba, kćer Mihaela, sinovi Ivan i Ante, nevjeste Sanja i Gordana, unuke Ana Tea i Katarina te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  LUCIJA ĆAPETA 2004. – 2023.

  “Sad ste u žalosti, no ja ću vas opet vidjeti; i srce će vam se radovati i radosti vaše nitko vam oteti neće.” (Iv.16, 20 – 22) S neizrecivom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 1.II.2023. godine iznenada napustila naša voljena kćer, sestra, unuka, nećakinja i rodica LUCIJA ĆAPETA 2004. – 2023. Ispraćaj naše voljene obavit će se u subotu 4.II.2023. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Dicmu. Sv. Misa služiti će se nakon ukopa u crkvi Sv. Jakova i Ane u Dicmu. U neizrecivoj boli ostaju: otac Damir, majka Jasna, brat Toni, sestre Anđela, Karla i Ana, baka Mara, stričevi Ivica i Denis obiteljima, tete Jagoda, Vesna i Draga s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Čuvali te anđeli nebeski. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja i posjeta žalovanja. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  NEDJELJKA BOTIĆ ROĐ. JURETIĆ UD. MIRKA 1941. – 2023.

  S velikom tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je u petak 3.II.2023. godine napustila voljena naša NEDJELJKA BOTIĆ ROĐ. JURETIĆ UD. MIRKA 1941. – 2023. Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u subotu 4.II.2023. godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Krušvaru. Za njom u tuzi ostaju: sin Ante, kćer Senija, nevjesta Neda, zet Zoran Jurlin, unučad Ivana, Nikolina, Marija, Ana s obiteljima, Toni i Nikola, sestra Ena, obitelji pokojnih brata Ivana, djevera Dušana, i zaove Mile te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  IVAN NORAC KEVO (DUNAC) 1953. – 2023.

  U srcu tuga na grobu tišina, a u domu našem velika praznina, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.II.2023. blago u Gospodinu okrijepljen svetim sakramentima napustio naš dragi suprug, otac, brat, djed, svekar i punac IVAN NORAC KEVO (DUNAC) 1953. – 2023. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 3.II.2023. u 14.30 sati na groblju sv. Luke u Otoku. Za njim u tuzi ostaju: supruga Dragica, sinovi Petar i Andrija s obiteljima, kćer Ivana s obitelji, brat Kevan s obitelji, brat Mićo, sestre Lucija, Neda i Anka s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. VOLIMO TE Počivao u miru Božjem. Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  KRUNOSLAV TABAK ( KRUNO ) 1978. – 2023.

  “Za sve što dolazi…, nedostaješ!” S velikom tugom u srcu i vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je u ponedjeljak 30.I.2023. godine iznenada napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat, ujak, tetak i nećak KRUNOSLAV TABAK. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u četvrtak 2.II.2023. godine u 14 sati na mjesnom groblju Sv. Petra na Kamenskom. Za njim u tuzi ostaju: supruga Jela, djeca: Ana, Luka i Ante, otac Stipan, brat Ivan, sestre Ivanka i Jelena s obiteljima, punac Božo Vidović s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem! izvor slobodna dalmacija

 • Osmrtnice

  PETAR PAVIČIĆ 1946. – 2023. HRVATSKI BRANITELJ

  Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 31.I.2023. napustio naš voljeni otac, djed, brat, stric, ujak PETAR PAVIČIĆ 1946. – 2023. HRVATSKI BRANITELJ Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 1.II.2023. u 15 sati na groblju Sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: sin Ivan, kćeri: Tina i Kristina s obiteljima, brat Frano s obitelji, brat Ivica s obitelji, sestra Zora s obitelji, sestra Pera s obitelji, obitelji pok. braće i sestara, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem! Izvor Slobodna dalmacija.

 • Osmrtnice

  ANTE MARETIĆ POK. MATE 1958. – 2023.

  Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 31.I.2023. nakon kratke bolesti napustio naš voljeni suprug, otac, djed i brat ANTE MARETIĆ. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 1.II.2023. u 15 sati na mjesnom groblju u Dicmu. Sv. misa zadušnica služit će se nakon pogreba u crkvi Sv. Jakova i Ane. Ožalošćeni: supruga Jelica, sin Mateo s obitelji, kćeri Anđela i Ines s obiteljima, brat Stanko s obitelji, sestre Nevenka i Marija s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. izvor slobodna dalmacija