Sport

“1. Hrvatska Raffa Liga, izabrani predstavnici za EP”

U dvorani 104 Dalmatinca u Turjacima odigram je finalni susret završnog turnira.  U dureteu između B. K. Naklice-B. K. Gorčina, u ugodnoj atmosferi krenulo je zanimljivo  vodstvom B.K.Gorčina pobjedom u disciplini Trojka klasičnu, da bi Naklice u jako neizvjesno disciplini Pojedinac klasično izjednačile susret, te pobjedom u Preciznim izbijanju ostvarile potrebna 4 boda te time riješili i pitanje pobjednika prije posljednje discipline Par klasično, u kojem su ponovno slavili ekipa Gorčine.

Dakle susret je završio konačnim ne riješenim rezultatom, te su Naklice postale prvi pobjednik 1.HRL, obzirom da Propozicije nalažu da u slučaju neriješeno rezultata je pobjednik ekipa bolje plasiranja iz regularnog dijela.

Svima nazočnima obratio se i Predsjednik Hrvatskog Boćarskog Saveza, gdin. TOMISLAV Ćurko, te izrazio veliko zadovoljstvo provedenim programom,.

Organizator natjecanja, B.K.PRŽINA,uručena je paketa HBS  ‘zahvala za uspješnu organizaciju završnog turnira 2018/2019’

Slavljenički atmosfera pobjednika nastavila se uz zajedničku večeru i druženje svih sudionika. Završetkom lige, izvršena je i izbor članova reprezentacije koja će nastupiti na EP u Austriji od 10-15.09.2019,pa će tako na put krenuti:

Zoran Nasić,         B. K. PRŽINA, vođa puta

Damir Pirić,          B. K. NAKLICE, tehnički voditelj

Marin Ribičića     B. K. GORČINA

Duje Pirić.            R. K.VILAR

Ana Juginović. . B. K. NAKLICE

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button