Sport

1. Kolo PH: Ragbi klub ”Sinj‟– Ragbi klub ”Zagreb‟

Nakon ljetne stanke ove subote u 16h, Sinj dočekuje u prvom kolu PH ekipu Zagreba. Ragbijaši Sinja su napunili baterije te prionuli na rad pod paskom trenerskog dvojca Grčić-Tomić, koji su ove godine odlučili rano aktivirati trenažni proces i dignuti spremu na višu razinu. Sinju je prošle sezone tako malo nedostajalo da “otme” Kup i RRC ligu, ali ove godine se ništa ne prepušta sreći, te je naša momčad napokon stasala za prave rezultate i ispunjavanje svog punog potencijala. Mlada reprezentacija je dodatno potvrdila kalibar igrača Prološčića, a reprezentacija je prepoznala iskusnog Ivicu Jukića, dok trenerskom dvojcu na raspolaganju stoje iskusni i prekaljeni igrači čiji prosjek godina ne prelazi 23, i pucaju od želje da se pokažu pred domaćom publikom.

Gosti iz Zagreba također imaju želju pod trenerskom palicom Garya Braid-a, Novozelanđanina, pokazati svoj podmladak i nametnuti se i otvoriti sezonu na najbolji mogući način. U subotu nas očekuje jedna prava otvorena i muška igra, i beskompromisna borba za prve bodove u ovoj sezoni. Sigurni smo kako će Sinjani imati što pokazati pred svojom publikom, i da će svoju premijeru na domaćem terenu vođeni navijačima ubilježiti pobjedom.

Pozivamo sve ljubitelje ragbija da ove subote 14.9.2018, s početkom u 16, zapute na SC “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić” i pruže podršku našim ragbijašima.

Povezani članci

Back to top button