Sport

10 medalja za KBK Kula

Ove subote u Popovači se održao međunarodni kickboxing turnir “Moslavac Open”, prvi ovogodišnji službeni turnir Hrvatskog kickboxing saveza na kojem je sudjelovalo 32 kluba iz 4 države, sa 309 natjecatelja.

Na turniru su sudjelovali i troje natjecatelja iz KBK Kula koji su ostvarili izvrstan rezultat osvojivši ukupno 10 medalja.
Ante Domazet je nastupio u dvije kickboxing discipline (senior) Light i Kicklight contact u dvije težinske kategorije (svojoj prirodnoj i većoj kategoriji) te je osvojio ukupno 4 medalje od kojih su tri brončane i jedna zlatna medalja. Jako dobar uspjeh i pružene borbe Domazeta kojemu je ovo prvi turnir.
Marko Prolić je nastupio također u dvije kickboxing discipline (senior) Light i Kicklight contact u dvije težinske kategorije (svojoj prirodnoj i većoj kategoriji) te je osvojio ukupno 4 srebrene medalje pruživši jako kvalitetne borbe ali u finalnim borbama mu je trebalo malo više iskustva za veći rezultat. Prolić se vratio nakon četiri godine pauze od natjecateljskog kickboxing i sigurno da je ovim turnirom navjestio veliki povratak u natjecateljski ritam.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button