Vijesti

I Dujo Maleš „prihvatio izazov Denisa Glavana“ i podnio ostavku na mjesto predsjednika NK Junak!

https://www.facebook.com/nkjunak/

Očito koordiniranom akcijom u kojoj je podnesena ostavka Denisa Glavana na čelu KK Alkara na službenoj facebook stranici Nogometnog kluba Junak objavljena je informacija kako je i Dujo Maleš podnio ostavku na mjesto predsjednika NK Junak. Ostavku prenosimo u cijelosti:

‘Dragi prijatelji NK Junaka i sinjskog sporta, te svi kojih bi moglo interesirati.

Izvještavam vas da nakon provedenih nešto više od godinu dana na čelu NK Junak podnosim neopozivu ostavku na tu časnu dužnost.

Razloge za ostavku, osim u nedostatku vremena zbog obiteljskih i poslovnih obveza, pronalazim i u trenutačnoj političkoj situaciji u Gradu. Obzirom na gore navedeno zadatke vezano za upravljanje klubom nisam u mogućnosti kvalitetno obavljati, pa bi moj ostanak na ovoj časnoj dužnosti predstavljao teret za klub, a to klub kao što je naš ponosno stogodišnjak ne zaslužuje.

Želim zahvaliti svima s kojima sam se u svom kratkom mandatu susreo i surađivao. Entuzijastima iz Plavog stroja, Navijačima, Djelatnicima kluba i Omladinskog pogona, te svim ovdje nespomenutima, a koji će se prepoznati u mojoj izjavi.

Izvješće o radu podnijet ću na izvanrednoj skupštini, koju u interesu kluba sazivam u petak, 12.07.2019. u 20h.’

Povezani članci

Back to top button