Branitelji

14. Memorijalna regata – spust čamcima rijekom Cetinom

Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko–dalmatinske županije organizira 14. tradicionalnu memorijalnu regatu – spust čamcima rijekom Cetinom. U nedjelju, 9. srpnja 2023.g. održati će se četrnaesta po redu memorijalna regata rijekom Cetinom, koja je posvećena poginulim i umrlim braniteljima Cetinskog kraja.

Regata će okupit veliki broj sudionika koji se žele okušati u ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Start Regate planiran je u 15 sati na Panju u općini Hrvace. Okupljanje i start je u mjestu Panj (Most na Panju – općina Hrvace), a cilj i završno druženje za sudionike je na odmorištu Buk u Gali (općina Otok). Ruta kojom se plovi je dugačka 15-ak kilometara i prolazi kroz sela Rumin, Bajagić, Čitluk, Jasensko, Han, Glavice i završava u Gali općina Otok, gdje je predviđen dolazak oko 17 sati.

Organizatori mole sudionike regate da se pripreme za spust rijekom. Potrebni su prikladna odjeća i obuća i zaštitna sredstva od sunca. Zbog velikoga interesa za sudjelovanje u regati organizator moli da svi dođu na start (na Panj) do 13 sati, ostave svoja plovila i opremu te udalje vozila kako se nebi stvarala gužva i zastoj.

Organizator je za sve sudionike regate osigurao obrok (vojnički grah) na cilju. Sve informacije o jubilarnoj memorijalnoj regati mogu se dobiti na broj mobitela Marija Vujevića Vegija 098 920 8319 te pozivamo sve koji žele sudjelovati sa svojim plovilima da nam se pridruže uz prethodnu najavu radi evidencije.

Predsjednik UMDDR SDŽ:
Mario Vujević

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button