PolitikaTeme

Miro Bulj „blefer ili čovik iz naroda“

Nakon 2013. godine, kada se ista priča zbivala u Gradskom vijeću Grada Sinja, ponovno imamo buru u čaši vode koju opetovano proizvodi Miro Bulj u obliku amandmana, s kojim se sa financiranja svih političkih stranaka u skupštini Splitsko-dalmatinske županije, traži prebacivanje sredstava za specijaliste medicine.

E sad ostaje pitanje svih pitanja. Je li Miro Bulj blefirao ili ne?

Naime, Miro Bulj kao nezavisni vijećnik u Sinjskom gradskom vijeću „zalagao“ se 2013. godine da se novac umjesto vijećnicima daje rodiljama, ali se zalagao na način da bi kod svih vijećnika provjerio da sigurno neće proći njegov prijedlog, tako i da on sam ne mora davati taj novac i tada ga slavodobitno predložio na sjednici Vijeća. Naravno tada bi „drvlja i kamenja“ po ostalim vijećnicima da žive na grbači naroda, a nikada nije javno ponudio svoj politički novac potrebitima.

I 2015. godine kao saborski zastupnik Miro Bulj se odrekao novca od predviđenih preko milijun kuna u korist MOST-a, a 2013. godine i sada traži da se stranke odreknu u korist potrebitih. Zašto taj novac nije donirao radnicama bivše Dalmatinke, zaboravi njih Bulj kada prema Zagrebu prođe Hrvace.

Poznata Mirova sinkopa.

Slučaj na županijskoj skupštini.

E sad imamo sličnu situaciju u Županiji kada Miro Bulj u nedostatku sadržaja ponovno poseže za populizmom koji moramo objasniti kako građani ne bi ostali u nedoumici, jer kako stvari stoje Bulj se počeo ponavljati.

Po izjavama vijećnika MOST-a Mira Bulja, djeca cetinske krajine će ostati bez pedijatra, jer se zbog bolesti doktorice, djeca na pregled primaju samo određenim danom na pregled, dok vikendom moraju u Split.

Ima li MOST i njihov politički „guru“ Miro Bulj moći i odgovornosti da se javno odreknu političkog novca i da se sa tim financiraju ovako nastali problemi ili zdravstveni nadstandard koji propagiraju MOST-ovci.

Može li Miro Bulj sav novac koji primaju na konto vijećnika u općinskim, gradskim, županijskim i saborskim klupama usmjeriti direktno u korist građana bez ikakvih populističkih amandmana i pokazati narodu „da mi u MOST-u smo drugačiji“. Dosad nam nisu pokazali da su drugačiji!

Dok to Miro Bulj i MOST ne naprave, ostaju samo politički trbuhozborci ispred naroda kojeg tako „zdušno“ zagovaraju.

Pedijatrija u Sinju u rješenju Mira Bulja?

Što mi u Sinju i Cetinskoj krajini možemo očekivati. Da napokon Miro Bulj preuzme odgovornost i sa riječi prijeđe na djela i prvenstveno ovih 380 tisuća kuna županijskog novca za 2019.g. koji pripada MOST-u usmjeri na sinjsku pedijatriju i riješi problem pedijatra u Sinja, ako ga uopće ima. Isto učini sa svojim političkim novcem kojeg prima u Sinju i u saboru RH, jer je iz ovog kraja dobio mandat da se bori na koristan način i ovo je konkretan slučaj da to učini. Nadamo se da ćemo biti svjedoci tome i za vjerovati je da će to šira javnost sa oduševljenjem prihvatiti. Sva prepucavanja o tome tko, zašto, kako, za MOST i Mira Bulja će prestati kada sav svoj politički novac doniraju potrebitima.

Evo prvog prijedloga, da MOST i Miro Bulj poslušaju vapaj roditelja za lijek za svoju djecu i donira sav svoj politički novac i osobne naknade koje primaju sa političkim funkcijama u RH, za djecu koja boluju od spinalne mišićne atrofije. Evo drugog prijedloga Frani Lučiću jedinome preživjelome sa Kornata isto MOST može donirati….

Što se tiče Sinja i pedijatra, na HZZ-u je raspisan natječaj za zamjenu trenutno bolesne pedijatrice. Ima li u MOST-u ili u Hrvatskoj i jedan pedijatar da ga Bulj kontaktira i vrbuje da dođe i pomogne djeci cetinske krajine. Teško, kada čuje da je sa druge strane telefona Miro Bulj!

U prilogu donosimo i dva video isječka sa Županijske skupštine Mira Bulja i Ante Sanadera:

 

 

Povezani članci

7 Komentara

  1. Miro pokaži ekipi da si iz naroda i daj novce MOSTa za ovu bolesnu dicu i začepit ćeš usta svim koji te kritiziraju.

    13
    4
  2. Miro čitavo vrime prodaješ maglu ajde ako si baja daj novac od politike narodu i javno pokaži i imaš moje familije glas. Samo dosad se nisi pojaza samo laprdaš i potraješ od Sinja sve one koji hoće ovde štogod napravit.

    15
    3
  3. Bulj nikad nije bio za narod a posebno kad je u pitanju njegov novac koji je zaradio na politici. Evo neka kaže jednu stvar od koje je sinj imao koristi jedno radno misto da je donio u sinj.

    13
    3
  4. Miro srami se proda si stan braniteljski kod Getroa odma kad si ga dobio za 50 000 eura. Dali si za to ratova ili za Hrvatsku.

    8
    5
  5. Ajde Miro šta si se uvatio rere, plati budi faca i nemoj bit isti ko i ostali političari….budi čovik iz naroda

    10
    4
  6. 35 iljada kuna misecno ima od sabora vijeca skupstina odbora dnevnica cipelarina… dobio stan od drzave pa ga proda. I kako je on onda iz naroda za narod??? Prodaje maglu narodu i nama nase pare oce dilit. Aiiiiii

    9
    2
  7. Blefer iBulj, al brate i svi ovi na vlasti. Ne zna se tko više blefira 🤔

    5
    1
Back to top button