Sport

2. memorijalni turnir “Goran Vučić”

Memorijalni turnir “Goran Vučić” prošle godine imao je svoje prvo izdanje u organizaciji udruga Initium i CroAngels Sinj. Drugo izdanje ovog memorijala planira se održati krajem lipnja na Planici u Gornjim Glavicama, a novost su dva nova turnira – dječji i veteranski.

Dječji turnir počinje 21.6 i traje do 24.6. Prvo će nastupati djeca mlađeg uzrasta, a posljednja dva dana su rezervirana za starije uzraste.

Koordinator turnira biti će Zlatko Runje, kotizacija za ovaj turnir nema, a predviđene su medalje i pehari za najbolje ekipe i pojedince.

Više informacija o dječjem turniru, kao i same prijave:

Zlatko Runje (0955932281), Josip Vučić (0955229299)

Nakon dječjeg tunira, 25.6. kreće glavni događaj, a to je seniorski turnir koji je prošle godine okupio veliki broj ekipa i zainteresiranih građana, a posebno smo ponosni na izniman interes zajednice i pune tribine. U istom ritmu nastavljamo i ove godine, još jači i spremniji.

Kotizacija za turnir iznosi 80 eura, a sve informacije, kao i nagrade, prikazane su na plakatu u prilogu. Također, najbolje ekipe i pojedinci dobit će medalje i pehare, a prijave se mogu izvršiti na broj mobitela:

0955229299 (Josip Vučić).

Paralelno sa seniorskim turnirom održati će se i veteranski turnir za koji će kotizacija iznositi 60 eura, a nagrade ovisno o broju prijavljenih ekipa uz posebnu nagradu organizatora. Prijave na isti broj kao i za seniorski turnir.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Planici i da boravkom na svježem zraku u prirodnom ambijentu uživamo u druženju i dobrom nogometu.

Također, zahvaljujemo se svim sponzorima i donatorima turnira, a

posebno: Pico transu, TelCompactu, Suhač commercu, Hattrick-PSK, pizzeriji Fantazija, pizzeriji Mirkec, bz. Planina i Gradu Sinju.

Ističemo kako je riječ o memorijalnom, ali i humanitarnom turniru te će stoga dio sredstava biti namijenjen obiteljima lošijeg imovinskog stanja.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button