Vijesti

Osnivač Shifta Ivan Burazin: Bez Županije, ne bismo uspjeli doći na ovu razinu na kojoj smo danas

Splitsko dalmatinski župan Blaženko Boban u nazočnosti Damira Brčića, pročelnika za informatiku i zajedničke poslove primio je Ivana Burazina osnivača Shift konferencije i Marina Tomičića, voditelja projekta Shift– a.

Zahvaljujući na svemu što su napravili ističući kontinuiranu suradnju Splitsko dalmatinske županije i Shift-a župan je istaknuo kako su za ovakve i slične projekte vrata Splitsko dalmatinske županije uvijek otvorena.

Veseli nas da smo u suradnji sa ovim ljudima pomogli im pokrenuti inicijativu u samom startu. Danas su oni svjetski poznata tvrtka, koja kako su istaknuli će i dalje biti od pomoći organizacije i promoviranja ICT županije na što zavidnijoj razini. Mi ćemo ih i dalje pratiti i uživati u onome što oni rade kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku svijeta, istaknuo je župan.

Iznimno sam sretan i ponosan na sve ove godine potpore i suradnje sa Splitsko dalmatinskom županijom. Bez partnera kao što je županija, mi zasigurno ne bismo uspjeli doći na ovu razinu na kojoj smo danas. Došli smo u fazu da ćemo od danas Shift konferenciju dijeliti sa ostatkom Hrvatske, tako da ćemo mijenjati lokaciju konferencijiz grada u grad. Više od osam godina Splitsko dalmatinska županija bila je podrška Shiftu, kazao je Ivan Burazin.

Izuzetnu suradnju Splitsko dalmatinske županije i Shift konferencije pohvalio je i Damir Brčić koji već dugi niz godina uspješno surađuje sa Shift-om.

Drago mi je da je Shift konferencija doživjela priznanje koje je sada i vidljivo široj javnosti. Oni su svojim kvalitetnim radom narasli na tu razinu da im na određen način Split postaje tijesan, što pokazuje kvalitetu svega onoga što rade. Potezi koji su pred njima zasigurno će povećati vidljivost same konferencije na teritoriju cijele Hrvatske. Ono što nam je posebno drago jest da posebna povezanost sa Splitom i našom županijom i dalje ostaje, istaknuo je Brčić.

Voditelj projekta Shift Marin Tomičić zadovoljan je što je Županija pratila razvoj konferencije od samih početaka:

Svih ovih godina, od samog nastajanja projekta Shift imali smo suradnju sa Splitsko-dalmatinskom županijom na izvrsnoj razini. Pročelnik Brčić uvijek nam je bio na raspolaganju i imao razumijevanja. Projekt je godinama rastao i razvijao se pa i njegov budžet a Županija je uvijek bila naš glavni pokrovitelj. Bili su nam podrška i u ostalim projektima pa i za vrijeme pandemije kad je bilo poprilično otežano poslovanje. Želim zahvaliti na dosadašnjoj suradnji i potpori Županiji, pročelniku Brčiću i županu Bobanu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button