Branitelji

26. memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović“ u Aržanu

Tijekom idućeg vikenda, 30. i 31. srpnja 2022. godine, u Aržanu će se održati 26. memorijalni malonogometni turnir u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića koji je bio pripadnik specijalne jedinice policije Ministarstva unutarnjih poslova i poginuo je 31. ožujka 1991.g. na Plitvicama.

Na svečanom otvorenju turnira koje će se održati u subotu u 10:00 sati na sportskom terenu kod Osnovne škole „Josip Jović“ uz predstavnike općine Cista Provo i Splitsko-dalmatinske županije sudjelovat će Slobodan Marendić, načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Malonogometni turnir organizira Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave splitsko-dalmatinske i IPA Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.

Ove godine natjecat će se ukupno 12 malonogometnih ekipa iz policijskih uprava i Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu, te osam ekipa braniteljskih udruga.

Malonogometna ekipa Policijske uprave splitsko-dalmatinske kao pobjednik prošlogodišnjeg turnira pokušat će ove godine obraniti naslov i ponovno osvojiti titulu najbolje policijske malonogometne ekipe.

Prijateljstvo, druženje i zajedništvo motivi su koji kroz godine prate ovaj turnir i svake godine iz početka slažu priču koja je danas prerasla u tradiciju. Aržano u srpnju pripada malonogometnim ekipama, policajcima i članovima braniteljskih udruga koji dođu iz čitave Hrvatske, vođeni idejom zajedništva i kako se često kaže“.. da se ne zaboravi“.

Povezani članci

Back to top button