Vijesti

5. Sajam mogućnosti na terenima Š.C. «Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić» u Sinju

Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Sinj već petu godinu provode preventivni program pod nazivom „Zajedno više možemo“ namijenjen učenicima osnovnih škola.
Program se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.
Dana 05. listopada 2018. godine (petak) s početkom u 10:00 sati na terenima Š.C. «Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić» u Sinju, održat će se druga komponenta programa pod nazivom Sajam mogućnosti. Radi se o događaju tijekom kojeg učenici 4., 5. i 6. razreda osnovnih škola (mogu i ostali) u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im brojne kulturno-umjetničke, športske i druge udruge civilnog društva predstavljaju različite sadržaje u okvirima svojih registriranih djelatnosti, kako bi ih zainteresirali i motivirali da u budućnosti upotpune slobodno vrijeme birajući neku od ponuđenih aktivnosti.
Tijekom Sajma organizirat će se zabavni program za djecu i svaka udruga imat će priliku svoju djelatnost prezentirati kroz različite aktivnosti na otvorenom prostoru, u trajanju od najviše deset minuta za pojedinu udrugu.
Grad Sinj i PU splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane Grada Sinja, a posebno roditelje učenika, da svojom nazočnošću još više doprinesu uspješnoj organizaciji ove nadasve vrijedne manifestacije.
U slučaju kiše Sajam se odgađa za idući tjedan.

Povezani članci

Back to top button