Crna kronika

60-godišnjem sinjaninu kaznena prijava zbog kanabisa

Kaznena prijava zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama podnesena je protiv 60-godišnjaka, kod kojeg su policijski službenici Policijske postaje Sinj 26. kolovoza obavili pretragu kuće i drugih prostorija, te pronašli stabljiku kanabisa, visine 2 metra.

Izdvojeno:
Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena su dva oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe od kojih je jedna u pokušaju i tri krađe.
U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je trinaest prometnih nesreća, od kojih šest s materijalnom štetom. Jedna osoba je teško, a sedam ih je lakše ozlijeđeno.

Više osoba zatečeno s drogom

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga i Policijske postaje Hvar su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Istog dana su temeljem naloga obavili pretragu apartmana u Hvaru, kojeg koristi osumnjičenik, a kojom prilikom su pronašli 9 komada ecstasyja, te više pvc vrećica u kojima se nalazilo ukupno 1.9 grama kokaina, 4 grama MDMA i 1.8 grama ketamina. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava i doveden je pritvorskom nadzorniku.

Jučer poslijepodne su policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske u Jelsi na Hvaru obavili pretragu stana 29-godišnjaka, kojom prilikom su kod njega pronašli tri vrećice sa ukupno 9,7 grama kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Uhićen je i priveden u službene prostorije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici II. Policijske postaje Split su 27. kolovoza u Splitu kod 21-godišnjaka pronašli 136 grama marihuane i 4 tablete ecstasyja, dok su kod 21-godišnjakinje pronašli jednu tabletu ecstasyja i 3,7 grama marihuane. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok je 21-godišnjakinja počinila prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Protiv njih su podnesene odgovarajuće prijave.

 

Povezani članci

Jedan Komentar

  1. Jednu stabljiku konoplje!?! Dobro ‘ko je ovde lud? Još će u Vučetiću izvještačit da čovik drži grdeline i da mu je niknuo šemedikan! Ali bitno da je 60-godišnjak optužen da DROGU!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close