Vijesti

9. svjetsko prvenstvo u pečenju uštipaka

U subotu, 15. srpnja 2023., na Trgu dr. Tuđmana na fontani održati će se 9. svjetsko prvenstvo u pečenju vrličkih uštipaka. Ovaj iznimno popularan događaj u gastronomskom svijetu privući će brojne stručnjake, zaljubljenike u kulinarske vještine i sve ljubitelje ukusnih uštipaka.

Osvajač ili osvajačica prvog mjesta bit će nagrađeni s 100€ i peharom, drugoplasirani će dobiti 70€, dok će trećeplasirani osvojiti 50€.
Ovo je prilika za sve majstore pečenja uštipaka da pokažu svoje vještine i kreativnost pred stručnim ocjenjivačkim žirijem. Tijesto za pečenje, od kojeg će se uzorci predati na ocjenu žirija, mora biti miješano na licu mjesta, što jamči svježinu i autentičnost svakog uštipka.

Program 9. svjetskog prvenstva u pečenju vrličkih uštipaka započinje u 19 sati i bit će ispunjen uzbuđenjem i okusima. Nakon natjecanja, svi posjetitelji moći će uživati u plesnom stand-up nastupu koji će se održati od 21 sat.

Turistička zajednica Vrlika s ponosom poziva sve da se pridruže ovoj predivnoj gastromanifestaciji koja slavi tradiciju, kulturu i vrhunsku gastronomiju. Očekuje se vrhunski uštipci, zabava i nezaboravno druženje.

Za dodatne informacije i medijske upite, molimo kontaktirajte Turističku zajednicu Vrlika na broj telefona 021/827 460 ili putem e-mailom na

info@visitvrlika.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button