Vijesti

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

Dana 27. prosinca 2019. godine u Gradskoj vijećnici Grada Sinja potpisani su Ugovori o stipendiranju studenata s područja Grada Sinja u akademskoj godini 2019./2020. Na samom početku prisutne stipendiste pozdravila je gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac, te im uputila prigodnu čestitku:

„Dragi moji studenti,

Čovjek uči dok je živ!

Zahvaljujući obrazovanju u mogućnosti smo razumjeti stvari koje nas okružuju, objasniti različite pojave, iskazati svoje interese i pokazati svoje mogućnosti.

Obrazovanje nam nudi ne samo znanje iz različitih područja i znanosti, nego i priliku da steknemo iskustvo u onome što nas zanima i da se na taj način izgradimo kao osoba. Osim toga, obrazovanjem stječemo potrebne vještine kako bi mogli obavljati različite poslove, istraživati i činiti svijet boljim mjestom za život.

Ovim putem Vam želim zahvaliti i velika mi je čast i zadovoljstvo što vam možemo na neki način pomoći u vašem školovanju, putem stipendija koje su naravno odraz vaše marljivosti i predanosti radu.

Budućnost pripada upravo vama, vama koji vjerujete u ljepotu svojih snova. Stoga samo naprijed i borite se da jednog dana postanete ono što želite.

Želim Vam puno uspjeha u daljnjem školovanju!“

Pravo na stipendiju Grada Sinja ostvarilo je ukupno 360 studenata, a ona iznosi 700 kuna mjesečno. Studenti su tijekom cijelog jutra pristupali potpisivanju Ugovora o stipendiranju, a koji danas nisu stigli potpisati Ugovor, to mogu obaviti svakog radnog dana u zgradi Gradske uprave, na adresi Dragašev prolaz 24, soba br. 31, počevši od 30. prosinca 2019. godine, u vremenu od 9 do 11 i od 12 do 14 sati.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button