Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, četiri oštećenja tuđe stvari i tri krađe.

U posljednja 24 sata evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Izdvajamo:

Sumnjiče se za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 32-godišnjakom koji je na ulici zatečen s dvije pvc vrećice droge amfetamin-speed ukupne težine 70g. Provedenim istraživanjem u sklopu kojeg je obavljena pretraga stana kojeg koriste u Splitu kod 48-godišnjaka je pronađeno 89 g speeda, 12,2 g MDMA, 3 tablete ecstasya, digitalna vaga za precizno mjerenje i jedna stabljika marihuane visine 40 cm. Protiv obojice je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo iz čl.190.st.2. „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ .

Dovršeno kriminalističko istraživanje zbog počinjenja prisile prema službenoj osobi

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom koji je uhićen u vezi počinjenja kaznenog djela „Prisila prema službenoj osobi“. Kako smo već jučer izvijestili, na blokadnom punktu u mjestu Jesenice, 13. travnja oko 19.00 sati dok su policijski službenici obavljali kontrolu prolaska vozila, vozač osobnog vozila Mercedes nije se zaustavio već je ubrzao i pobjegao, a kada su ga policijski službenici sustigli i pronašli napao ih je onemogućujući im postupanje. Protiv spomenutoga je podnije kaznena prijava za kazneno djelo “Prisila prema službenoj osobi” sukladno čl.314.st.1. Kaznenog zakona.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button