TemeVijesti

Grad Sinj – obavijest studentima o subvencioniranju prijevoza do 18. prosinca 2020. godine

Ovim putem obavješćujemo sve redovite studente, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja, kako će pravo na 100% subvencioniranje prijevoza u međumjesnom prijevozu autobusom na relacijama Sinj-Split u razdoblju od 28. rujna do 18. prosinca 2020. godine, moći ostvariti slobodnim odabirom između prijevoznika Promet d.o.o. i Litre tours d.o.o.. Ovo pravo mogu ostvariti studenti koji imaju prijavljeno prebivalište u Gradu Sinju najmanje 1 godinu neprekidno prije podnošenja zahtjeva.

Studenti koji ostvaruju pravo na ovu subvenciju, uz popunjeni obrazac Zahtjev za subvencioniranje prijevoza prilažu presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu i potvrdu o upisu na fakultet u 2020./2021. ak. godini. Popunjeni Zahtjev trebaju donijeti na ovjeru u Ured Grada Grada Sinja, soba 31.

Redoviti studenti koji ne mogu ostvariti pravo na subvencioniranje prijevoza u 100% iznosu, imaju pravo na refundiranje troškova kupnje dviju voznih karata za prijevoz autobusom na relaciji od mjesta prebivališta do mjesta studiranja i/ili obratno u razdoblju od 28. rujna do 31. prosinca 2020. godine. Ovi studenti uz obrazac Zahtjev za refundiranje troškova prijevoza trebaju priložiti potvrdu o upisu na fakultet u 2020./2021. ak. godini, presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu i dvije vozne karte za izvršenu uslugu prijevoza autobusom.

Gradonačelnica:

Kristina Križanac, struč. spec. oec.

Povezani članci

Back to top button