Politika

Igor Vidalina – ZAHVALA SVIMA!

Zahvaljujem svim svojim sugrađankama i sugrađanima koji su mi dali glas, ukazali povjerenje i pružili potporu. Hvala stranačkim kolegicama i kolegama, simpatizerima, brojim volonterima, te mojoj obitelji i prijateljima na predanosti i neumornom radu tijekom duge izborne kampanje.
Znao sam da će biti teško nakon prvog kruga i velikog zaostatka, no nismo se predavali. Ponudili smo rješenja i program, no građani su odabrali drugačije, a oni su uvijek u pravu i njihov izbor nitko nema pravo dovoditi u pitanje.
Stoga čestitam g. Bulju i njegovom zamjeniku g. Bobeti, na ostvarenom rezultatu i izboru za gradonačelnika i dogradonačelnika Sinja.
Nadam se da će g. Bulj za dobrobit našeg Grada u predstojećem mandatu realizirat sve najvažnije stavke svog programa, posebno projekt Sinjske aglomeracije i brze ceste Kukuzovac-Križice, te mnoge druge koji su najavljeni.
Iskoristio bi prigodu da se g. Bulju, njegovu zamjeniku g. Bobeti, protukandidatima iz prvog kruga g.Jadrijeviću i g.Vučkoviću ispričam ako sam u žaru političke utakmice izrekao ili napisao “riječ viška”, a koja je nekoga od njih uvrijedila.
Sritno nam svima u građenju bolje budućnosti našeg Grada!

Povezani članci

Back to top button