Ostalo

Mažoretkinje održale božićni plesni koncert – foto galerija

U srijedu 22.12. Sinjske mažoretkinje su pred mnogobrojnom publikom u Gradskoj sportskoj dvorani “Ivica Glavan Ićo” u sklopu manifestacije Advent u Sinju, a pod pokroviteljstvom grada Sinja, održale svoj tradicionalni Božićni plesni koncert

” Djed mraz dolazi u grad”.

Na početku programa sve prisutne, a ponajviše mažoretkinje prigodnim riječima pozdravio je gradonačelnik grada Sinja gospodin Miro Bulj, kojemu su mažoretkinje darovale prigodni poklon, kalendar Sinjskih mažoretkinja za 2022. godinu.

Pod vodstvom trenerica Vesne Samardžić i Tee Pavić nastupale su sve dobne skupine Sinjskih mažoretkinja od mini mažoretkinja, pa do najstarijih seniorka, a najmlađim mažoretkinjama ovo je ujedno bio i prvi nastup, a voditelj programa bio je Josip Grčić.

Izvedeno je ukupno 16 koreografija, a na kraju programa uz taktove iz baleta Orašar te uz ples s svjetlećim štapovima, stigao je dugo očekivani “Djed Mraz” koji je podijelio prigodne poklone svim mažoretkinjama.

Na nastupu je izvedena, po prvi put pred sinjskom publikom i koreografija ” La Casa de Papel- Bella Ciao” s kojom su Sinjske mažoretkinje postale deseti put za redom državne prvakinje u kategoriji Paradna grupa seniori, kao i deveti put europske prvakinje, a zahvaljujući njoj postale su i dio završne sezone same serije, “La Casa de Papel” u spomen na to trenerica Vesna Samardžić svim curama je podijelila prigodni poklon za dugo sjećanje na ovaj veliki uspjeh.

Nakon izvede seniorske koreografiju Queen, posebno su nagrađene seniorke koje su ove godine proslavile 20 rođendan i tako ušle u “Klub 20” a to su Leonarda Šušnjara, Dina Prolić, Petra Grgić i Sara Balajić, kojima se još jednom od srca zahvaljujemo na svemu, i od srca im čestitamo na ulasku u “Klub 20”.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim mažoretkinjama na uspješno odrađenom koncertu kao i na svim uspjesima koje smo zajednički ostvarili u ovoj godini, drage cura hvala Vam što ste i dalje ustrajne u onome što volite, unatoč ovim nesigurnim i teškim vremenima za sve nas. Veliko hvala i roditeljima i obiteljima naših mažoretkinja na konstantnoj podršci u radu, kao i gradu Sinju i gradonačelniku Miru Bulju.

Na kraju najveće hvala našim trenericama Vesni i Tei koje stoje iza svega ovoga i koje svojim predanim radom dovode do toga da su Sinjske mažoretkinje jedan od najboljih mažoret klubova u Hrvatskoj i Europi.

Svima skupa od srca želimo sretan Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu.

Sinjske mažoretkinje.

foto by Roko Pavlinušić

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button