Sport

Ragbi klub „Sinj“ – Ragbi klub „Ljubljana“ – subota 15h

Ove subote s početkom u 15 h, na SC “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić”, u sklopu 7. kola PH u goste Ragbi klubu “Sinj” dolazi ekipa Rugby cluba “Ljubljana” , koja je trenutno vodeća momčad proširenog prvenstva Hrvatske.
Momci trenera Marka Grčića imaju zadatak zaustaviti jake Slovence koji su se pokazali kao tvrd orah i za jaku Nadu, te imaju želju održati prvo mjesto u ukupnom poretku.
Motivacije za ovaj susret zasigurno neće nedostajati nakon sjajno odigranog susreta protiv Zagreba, gdje je momčad Sinja s igračem manje ostvarila pobjedu,a prednost domaćeg terena i vjerna publika će zasigurno dati svoj obol ovom susretu.

Nakon niza problema sa izostankom igrača zbog ozljeda i radnih obaveza trener Grčić će za ovaj susret imati nešto lakši posao zbog povratka iskusnog Jukića i Tomića, ali nedostatak Pavlovića u liniji zbog crvenog kartona će se zasigurno osjetiti u napadačkom segmentu igre.
Sinj u ovaj susret ulazi bez kompromisno jer svaka sljedeća utakmica i pobjeda ih vodi bliže finalnom razigravanju, a na tom putu ih još očekuje Mladost i Nada.

Pobjedom nad Ljubljanom bitno rastu šanse za finale, ali Grčić je naglasio kako se radi o iskusnim igračima koji su uvijek spremni iznenaditi, ali isto tako je naglasio da Sinj ima dovoljno iskustva i želje da ostvari pobjedu na svom terenu.

Pozivamo sve ljubitelje ragbija da u Subotu u 15h dođu na Trnovaču u što većem broju i podrže naše momke u ovom bitnom susretu, te smo sigurni kako ih očekuje prava muška i borbena utakmica za svaki pedalj terena!
Također valja naglasiti kako će se 18.11.2018. s početkom u 13 h održati završni turnir Kupa Hrvatske za kadete uzrasta U-14, gdje nastupiti ekipe RK “Sinj” , RK “Nada”, RK “Zagreb” i HARK “Mladost”. Stoga možemo reći kako je ovaj vikenda zaista prava poslastica za sve ljubitelje ragbija.

Povezani članci

Back to top button