Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, tri  prijetnje, računalna prijevara,  oštećenje tuđe stvari, teška krađa  i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je sedam prometnih nesreća od kojih pet s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvajamo:

Zaplijenjena marihuana 

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija  koje koristi na širem splitskom području. Tom prilikom je pronađeno i od njega oduzeto  88 grama droge  marihuane, dvije stabljike indijske konoplje i  oprema za uzgoj, te digitalna vaga. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

46-godišnjak se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu

Policijski službenici II.PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je jučer u jutro u  prostorijama poduzeća u Splitu tjelesno ozlijedio  30-godišnjaka kojemu je konstatirana teška tjelesna ozljeda nosa. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button