PolitikaTeme

Švedske ljestve ipak nestale iz Gradske dvorane

Nastavlja se saga o švedskim ljestvama. U utorak je voditeljica gradske sportske dvorane “Ivica Glavan – Ićo”, Ljiljana Borozan poslala dopis u kojem obavještava javnost da su švedske ljestve uklonjene te su prebačene u drugi prostor u dvorani (tzv. atomsko sklonište) koji koriste borilački sportovi.

Danas smo dobili insajderske informacije da je određen broj švedskih ljestvi ipak dobio „noge“ i da ih nema u Gradskoj dvorani.

Naime vijećničko pitanje u vezi švedskih ljestvi i njihovog skidanja u Gradskoj sportskoj dvorani „Ivica Glavan Ićo”je postavio vijećnik HDZ-a Marko Križanac.

Pitanje je glasilo:

U Gradskoj sportskoj dvorani „Ivica Glavan Ićo” su postavljene kako je i projektom predviđeno „švedske ljestve”, koje smo svi imali prilikom otvaranja i nedugo nakon toga i vidjeti. Sada smo svjedoci da su se kompletne „švedske ljestve” uklonile iz Gradske dvorane. Moje pitanje glasi, tko je naredio da se „švedske ljestve” uklone sa mjesta na kojem su po projektu predviđene, gdje su ljestve završile i gdje im je namijenjeno novo mjesto ako se ne misle vratiti na prvobitnu poziciju? Koliko su Grad Sinj ukupno koštale „švedske ljestve”?

 

Ovu situaciju oko švedskih ljestvi može prekinuti samo gradonačelnica Kristina Križanac koja je bila u obvezi odgovoriti vijećniku HDZ-a Marku Križancu u roku do 30 dana odnosno do 2.1.2019.g. Taj rok je istekao i samo potakao sumnje u čitav ovaj slučaj. Grad Sinj je platio točno toliko švedskih ljestvi koliko je ugrađeno i bilo vidljivo prilikom otvaranja Dvorane. Sada po informacijama koje imamo taj broj švedskih ljestvi nije u Dvorani, odnosno on je manji od kupljenog i na otvaranju postavljenog broja. Određen umanjen broj je postavljen u drugi prostor u Dvorani (tzv. atomsko sklonište), ali gdje je završila razlika.

Hoćemo li dobiti odgovor na ovo pitanje kojeg je u obvezi dati Gradonačelnica pokazati će vrijeme, hoće li švedske ljestve brojiti gradonačelnica Kristina Križanac, policija ili netko treći isto će pokazati vrijeme. Ako je određen broj ljestvi napustio prostore Gradske dvorane zakonito ili nezakonito, onda treba otvoreno i transparentno obavijestiti javnost i Gradsko vijeće.

Je li odgovorna osoba spremna odstupiti sa mjesta Voditelja dvorane ukoliko se dokaže da sve ljestve nisu u dvorani „Ivica Glavan Ićo? Gospodo zar je toliki problem reći istinu građanima grada Sinja!

Za to još uvijek ima vremena.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Jadrijeviću vrati švedske ljestve i švedski stol u dvoranu, pa šta radite od Sinja.

  2. Ljudi moji pa za 20 miljona napravili dvoranu, a ljestve triba non-stop skidat kad se igra bilo koja utakmica..Fali po metra dvorane. Ajte ća u Zagreb i na Radošić i pustite nas na miru sa vašim projektima!

  3. Pa ko je projektira ovu vrhunsku dvoranu, a odma se znalo čim počnu ekipni sportovi da neće bit dovoljno prostora i da će se ljestve morati micati? Jel se doktore dobro naplatio taj? Ovo ti je ko da napravin garažu, a auto mi u nju nemože stat…

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button