Vijesti

Javna tribina za građane na temu kružnog gospodarstva i postupanja s otpadom Grad Sinj

Grad Sinj organizira javnu tribinu za građane na temu kružnog gospodarstva i postupanja s otpadom. Tribina će se održati u ponedjeljak,  11. prosinca 2023. godine u dvorani zgrade Palacina ( A.K. Miošića 5 ) u vremenu od 18:00 h do 20:00 h.

Svrha tribine je provedba aktivnosti koje doprinose podizanju svijesti građana o važnosti sprječavanja nastanka otpada, ponovne uporabe proizvoda, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i recikliranja, a konačni cilj je smanjenje količine biorazgradivog otpada koji se odlaže na odlagalištima otpada i povećanje stope odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i recikliranja.

Tribina je otvorena za sve građanre, a nakon edukativno-informativne prezentacije o pravilnom načinu postupanja s otpadom, građani će moći postavljati pitanja i dobiti sve relevantne informacije oko razvrstavanja otpada.

Javna tribina za građane je dio programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom te je temeljem prijave na javni poziv sufinancirana od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

https://www.sinj.hr/javna-tribina-za-gradane-na-temu-kruznog-gospodarstva-i-postupanja-s-otpadom/

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button