Vijesti

Hana Ivković pobjednica RTL-ovog natjecanja ‘Superstar’!

Hana Ivković, Dino Miklaužić , Toni Peruško i Petar Šegedin bili su finalisti Superstara. Pobjedu je odnijela Hana Ivković koja je uz titulu Superstara odnijela i novčanu nagradu od 50 tisuća eura.

Hana Ivković u superfinalu otpjevala je hit Lady Gage ‘I’ll never love again’. “Hvala Gospi Sinjskoj, roditeljima, prijateljicama…”, rekla je Severina i pohvalila Hanu za koju smatra kako nije sigurna zna li nekoga tko u njezinim godinama ovako pjeva. “Kompletno si napredovala”, rekao joj je Tonči. Filip je rekao kako je ona brušeni dijamant te da je primjer da najtiši ljudi budu najglasniji. “Ne skrivaš se iza emocije, ideš joj direktno u susret. Moja vrata su ti otvorena”, rekao je Filip. Nika si je već ranije napisala da Hana mora biti superfinalist i to zaista i jest!

Drugi nastup Hane Ivković

Hana Ivković dirnula žiri emotivnom izvedbom pjesme ‘Što te nema’ Jadranke Stojaković. “Ovo se zove break showa jer si zaustavila sve i iz tišine si napravila simfoniju. To je rijetka osobina izvođača. Ti si na pravom mjestu, ti si superstar, ti si naša Hana”, rekla je Severina. Nika Turković jedva je suspregnula suze i nazvala ovu izvedbu najdražom u showu. “Ovo je highlight večeri. Ti si primjer zašto je moj posao najljepši na svijetu”, rekao je Filip. Tonči smatra da će ona biti superfinalist jer je ova izvedba bila fenomenalna, no to tek treba vidjeti.

Nastup Hane Ivković

Hana Ivković je rekla kako je od prve audicije do finala postala slobodnije, odnosno nema toliko treme i ima više samopoudanja. “Kad se popneš na pozornicu, kada vidiš ljude koji te vole i slušaju, mislim da je to najljepši osjećaj”, rekla je Hana. Sve je dirnula izvedbom When You Believe’ Mariah Carey i Whitney Houston. Gromoglasan pljesak dogodio se u studiju, a Nika Turković se rasplakala tijekom izvedbe. “Što ti nama radiš?”, rekla je Nika Turković i pohvalila njezinu izvedbu “Kompletno si me kupila. Izgledaš prekrasno, pjevaš prekrasno i hvala ti što si tu”, zaključila je. Severina je rekla kako je za nju princeza i zahvalila joj na svim nastupima, a posebno na ovom finalnom. “Tiha voda brege dere”, rekao je Filip. “Sabrana i stamena”, rekao joj je Tonči i dodao kako je ona baš “stare duše” prenosi RTL.

Proglašenje pobjednice:

Nastupi:

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button