Sport

Stipi Đapiću uručena stipendija za mlade i nadarene sportaše SDŽ!

Danas je u hotelu Cornaro u Splitu održana svečana ceremonija potpisivanja ugovora i dodjele stipendija mladim nadarenim sportašima iz Splitsko-dalmatinske županije. Na ovoj prestižnoj manifestaciji sudjelovao je i naš mladi talent, Stipe Đapić, član Ragbi Kluba Sinj, koji je ponosno primio stipendiju za svoje izvanredne sportske rezultate i predanost.

Stipe Đapić, koji nastupa za kadete U-16, svojim ponašanjem, trudom i zalaganjem na terenu i van njega, nametnuo se kao uzor među mladim sportašim i svojim suigračima. Njegov trud nije prošao nezapaženo, te je s pravom zaslužio potporu županije. Njegov uspjeh je veliki ponos za cijeli naš klub, a današnja stipendija potvrda je da se rad i trud isplate.

Ceremoniji je prisustvovao i župan Blaženko Boban, koji je osobno uručio stipendije dobitnicima. U svom obraćanju, župan Boban je istaknuo važnost podrške mladim sportašima te naglasio kako županija kontinuirano ulaže u razvoj mladih talenata. “Vaši uspjesi su motivacija za sve nas. Čestitamo vam i želimo vam još mnogo uspjeha u budućnosti,” rekao je Boban.

Stipe je primjer kako trud, disciplina i predanost mogu dovesti do velikih uspjeha. Njegov uspjeh je poticaj za sve naše članove da nastave raditi i vjerovati u sebe, i predstavljati svoj klub na najbolji mogući način.

Ova stipendija predstavlja važan korak u daljnjem razvoju Stipe Đapića kao sportaša i osobe. Ragbi Klub Sinj nastavit će podržavati i razvijati svoje mlade talente, stvarajući tako nove generacije uspješnih sportaša koji će dostojno predstavljati klub i zajednicu.

Izvor; Ragbi klub Sinj

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button