Politika

Prošle tri godine od primopredaje vlasti Kristine Križanac Miru Bulju

Jučerašnjim priopćenjem Sinjskog HSLS-a u kojem se spominju lokalni izbor predviđeni u 2025.g. potakli su nas da provjerimo stanje stvari i utvrdimo da je od lokalnih izbora prošlo dosta vremena i da je upravo prošla treća godišnjica primopredaje vlasti u kojoj je Miro Bulj preuzeo vođenje Grada Sinja od Kristine Križanac.

Kako je to službeno izgledalo prije tri godine pročitajte dolje u tekstu:

Službenom primopredajom izvršnih ovlasti gradonačelnice Grada Sinja, održanom u prostorijama Gradske uprave, g. Miro Bulj stupio je na dužnost gradonačelnika Grada Sinja.

U postupku primopredaje gradonačelnica gđa. Kristina Križanac kojoj prestaje mandat uručila je g. Bulju pisano izvješće o obavljanju poslova, a koje sadrži informacije o planiranim projektima, mjerama i drugim planiranim aktivnostima, o započetim, a nedovršenim projektima, mjerama i drugim započetim, a nedovršenim aktivnostima te o preuzetim, a nepodmirenim obvezama Grada Sinja.

‘Dobili smo izvješća, mi ćemo ih analizirati, naravno da ćemo željeti čist početak pa ćemo pozvati i reviziju da utvrdimo činjenično stanje. Vidjet ćemo sada na sastanku s gradskom upravom koliko je ljudi na bolovanju, a koliko na godišnjem. Žalosti me što određeni pročelnici nisu došli na ovaj sastanak, što su otišli na godišnji ili ne znam gdje su. No, očekujem da od svih da ćemo svi zajedno stvoriti profesionalnu i učinkovitu gradsku upravu’, kazao je gradonačelnik Miro Bulj.

Na primopredaji u Uredu gradonačelnika uz gradonačelnicu Kristinu Križanac bili su pročelnica Upravnog djela za financije Jasna Mijić-Trogrlić i viši savjetnik Željko Sesardić.

Nakon sastanka u uredu gradonačelnika primopredaju vlasti izvršili su i zamjenici gradonačelnika, dosadašnji Denis Glavan i Zlatko Ugrin i sadašnji zamjenik Denis Bobeta.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button