Vijesti

Učenici OŠ fra Pavla Vučkovića ove godine briljirali na županijskim i državnim natjecanjima

Učenici i mentori Osnovne škole fra Pavla Vučkovića ove su školske godine postigli izuzetne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te tako pokazali da trud i rad redovito vode k uspjehu. Na županijskim je natjecanjima ove godine sudjelovalo čak 39 učenika i 10 mentora Osnovne škole fra Pavla Vučkovića, za što ih je škola nagradila izletom u Šibenik i Skradin krajem nastavne godine. Učenici su uživali u obilasku malih dalmatinskih gradova – katedrale sv. Jakova, Tvrđave sv. Mihovila, crkve Porođenja Blažene Djevice Marije, utvrde Turina s koje su mogli uživati u pogledu na čitav Skradin i okolicu. Vodič je na izletu bila učiteljica povijesti Tea Vukasović Lončar.

Kao kruna marljivoga rada najuspješniji su učenici i mentori 27. lipnja nagrađeni u Gradskoj vijećnici: Ivan Cvitanušić, Katarina Galić i Dorian Vidić – za osvojeno drugo mjesto na državnome natjecanju u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda”, mentorica: Matea Sučić; Maša Gusić – za osvojeno prvo mjesto na županijskome Natjecanju mladih tehničara, mentorica: Katja Gusić; Tijana Čepelak – za uspjeh rada u kategoriji novinarskog izraza na županijskoj smotri LiDraNo, mentorica: Helena Budimir; Sara Jelinčić – za uspjeh rada u kategoriji literarnog izraza na županijskoj smotri LiDraNo, mentorica: Matea Sučić.

Uz njih, visok plasman na županijskim natjecanjima ostvarili su i sljedeći učenici: Petar Jagnjić – drugo mjesto na županijskome Natjecanju mladih tehničara, mentorica: Marina Marušić; Luka Bešlić – drugo mjesto na županijskome Natjecanju iz informatike, mentor: Boško Lišnić; Ivan Bašić – drugo mjesto na županijskome Natjecanju iz informatike, mentor: Boško Lišnić; Dorian Vidić – treće mjesto na županijskome Natjecanju iz hrvatskoga jezika, mentorica: Matea Sučić; Luka Đapić – treće mjesto na županijskome natjecanju iz informatike, mentor: Boško Lišnić; Luka Đapić – treće mjesto na županijskome Natjecanju iz geografije, mentorica: Marinela Marasović.

Ova je školska godina bila izuzetno uspješna, kako za učenike tako za mentore, te se nadamo da će pozitivan duh pobjednika i dalje bujati u učenicima te ih voditi k ostvarenju svih njihovih želja. Ponosni smo na naše sugrađane koji su s puno žara branili boje grada i škole iz koje dolaze!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button