BraniteljiSport

Večeras: Finale 3. memorijalno-humanitarnog turnira ”Goran Vučič”!

Jučer je na Planici uz mnoštvo gledatelja i ugodnu atmosferu odigrana utakmica finala ovogodišnjeg dječjeg turnira i jedna utakmica polufinala malonogometnog turnira ‘Goran Vučić’.

U prvom susretu jučerašnjeg dana odigralo se finale dječjeg turnira. Snage su odmjerili Šabeta i Đurine Čelice. Od samog starta gledali smo lijepu utakmicu punu šansi za obe ekipe. Ekipa Šabeta sjajnim pogotcima na predah je otišla minimalnim vodstvom 3-2. U nastavku utakmice ekipa Đurine Čelice sve snage preusmjerava u napad kako bi preokrenla susret. U drugom poluvremenu uspijevaju doći do izjednačuječeg pogotka za 3-3 te šalju susret na izvođenje kaznenih udaraca. Nakon pucanja kaznenih udaraca ekipa Šabeta serijom 3-1 postala je pobjednik dječjeg turnira na Planici!
Strijelci utakmice bili su:
– Tino Kotarac 3x za ekipu Šabeta
– Luka Grčić 1x, Luka Šušnjara 1x i Josip Šušnjara 1x za ekipu Đurine Čelice

Nakon što smo dobili pobjednika dječjeg turnira uslijedila je dodjela medalja.
– Nagradu za najboljeg igrača turnira dobio je sjajni Tino Kotarac koji je svojim partijama ekipi Šabeta pomogao doći do ovogodišnjeg pehara.
– Nagradu za najboljeg strijelca turnira dobio perspektivni Luka Grčić iz ekipe Đurine Čelice, viceprvaka turnira.

Nagradu za najboljeg golmana turnira, zahvaljujući svojim fantastičnim i oku lijepim obrana dobio je Petar Krešimir Vidić
Prva 3 mjesta dječjeg turnira osvojili su redom:
1. Šabeta
2. Đurine Čelice
3. Palamuzeri
Čestitke svim ekipama i pojedincima na sjajnim predstavama!

Nakon prve utakmice i dodjele nagrada dječjeg turnira uslijedila je druga polufinalna utakmica seniorskog turnira ‘’Goran Vučić’’,  utakmica između ekipa Fantasia i Switch. Od prvog dijela utakmica bila neizvjesna i puna šansi za obe ekipe. Vodstvom od 2-1 ekipa Fantasia otišla je na predah. U drugom dijelu sureta ova uzbudljiva utakmica odlazi u jednom smjeru te rezultatom 5-1 Fantasia postaje drugi finalist ovog turnira!
Strijelci utakmice bili su:
– Stipe Domjanović 2x, Andro Vuleta 2x i Petar Zebić 1x za ekipu Fantasia
– Dino Bradarić 1x za ekipu Switch

Nakon ovih susreta ušli smo u završnicu turnira, borbu za 3. mjesto i finale. Danas u 20:30 sati igra se utakmica za 3. mjesto između ekipa Switch – CB Forum. Nakon što saznamo brončanu ekipu, u 21:30h igrat će se utakmica finala Fantasia – MNK Gala/EL. Galalux te ćemo vidjeti tko će od ovih odličnih timova dignuti pobjednički pehar 3. memorijalno-humanitarnog turnira ‘’Goran Vučić’’!

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se večeras na završnici turnira pridruže i da zajedno uživamo u vrhunskim malonogometnim predstavama i druženju na svježem zraku na Planici.

Nek’ pobjedi najbolji, vidimo se!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button