BraniteljiSport

MNK Gala/EL. Gala lux pobjednik 3. memorijalno-humanitarnog turnira ”Goran Vučić”

Jučer je na Planici pred punim gledalištem i odličnu atmosferu odigran finalni dan ovogodišnjeg malonogometnog turnira ‘Goran Vučić’ – u sjećanje na našeg preminulog branitelja Gorana Vučića.

Finalna utakmica bila je prava sportska poslastica za sve prisutne, gdje je MNK Gala/EL. Gala lux u utakmici punoj drame i preokreta pobjedila odličnu ekipu Fantasia rezultatom 4-2. Ova uzbudljiva utakmica obilovala je napetim trenucima i briljantnim potezima, pružajući gledateljima nezaboravno iskustvo.

Borba za treće mjesto također nije razočarala. Ekipa CB Forum uspjela je izboriti pobjedu protiv ekipe Switch s tijesnim rezultatom 6-5. Ova utakmica pokazala je sve čari malog nogometa, s puno preokreta i dinamične igre.

Turnir je također bio prilika da se prepoznaju i nagrade najbolji pojedinci, kojih je bilo mnogo! Pehare i medalje pobjednicima turnira uručio je organizator turnira Josip Vučić.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Milan Družijanić (MNK Gala/EL. Gala lux), koji je svojim vještinama i liderstvom na terenu zaslužio ovo priznanje. Najboljim golmanom turnira proglašen je Roko Marin Stojkić (MNK Gala/EL. Gala lux), čije su obrane bile ključne za uspjeh njegove ekipe. Titulu najboljeg strijelca ponio je Dino Bradarić (Switch), koji je svojom preciznošću i instinktom za gol postigao najviše pogodaka na turniru.

Čestitke svim ekipama i pojedincima na sjajnim predstavama!

Hvala svim učesnicima, sponzorima, partnerima i gledateljima koji su svojim doprinosom učinili ovaj turnir posebnim. Veselimo se idućem izdanju turnira i novim sportskim uzbuđenjima koja nas čekaju!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button