Politika

Sinjski HDZ-ov gradski vijećnik – “Operacija finale!”

Priopćenje sinjskog gradskog vijećnika HDZ-a Ante Jukića s prigodnom fotografijom prenosimo izvorno i u cijelosti:

U najstrožoj tajnosti, baš poput filma iz Naslova, u Sinjskoj gradskoj upravi odvija se završni čin, nakon Ređije druge najkompleksnije operacije gradonačelnika Sinja Mira Bulja u cijelom mandatu. Operacije uhljebljivanja političke savjetnice, a od koje je već jednom odustao zbog pritiska javnosti.

Nakon što je u dosadašnjem mandatu u Gradsku upravu i tvrtke zaposlio sve zainteresirane kandidate s Mostove liste za Gradsko vijeće, sve one s Mostovih lista za mjesne odbore, rodbinu i druge Mostove zaslužnike, konačno, kao šlag na tortu, na red je došla i politička savjetnica koja duže od 3 godine putem nezakonitog Ugovora o djelu obnaša tu dužnost, a zapravo kao gradonačelnica iz sjene vuče sve konce i vodi Sinj i Gradsku upravu za vrijeme dok Bulj zbog brojnih saborskih, županijskih i kavanskih obveza izbiva iz zgrade uprave.

Naime, danas točno u podne prioritetno se zaustavila čak i podjela „Alkarice“ i provedeno je pisano testiranje za odabir kandidata za radno mjesto „Referent za odnose s javnošću“. Stoga dok još nisu objavljeni rezultati testiranja, čestitamo političkoj savjetnici na najbolje riješenom testu i prijmu u stalni radni odnos, a zatim (nakon probnog rada) i premještaju na za nju izmišljeno i sistematizirano mjesto „Voditeljice Pododsjeka za odnose s javnošću“ gdje je koeficijent za poslove srednje stručne spreme, „napumpan“ na razinu visoke stručne spreme.

Ova “Operacija finale“ tako je postala ogledalo vlasti Mira Bulja te zadnji čavao u lijesu politike i laži koje su počele s pričom o našoj djeci i jednakim šansama za sve, a pretvorile u farsu, nezakonitosti, pogodavanje i besramno uhljebljivanje.

„Svaka sila za vika“, rekli bi naši stari. Poštovani sugrađani, ne dajte se prevariti još jednom!
Sinju izdrži!

Ante Jukić, vijećnik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button