Vijesti

Zlatni pir Ivana i Mire Midenjak

https://www.gospa-sinjska.hr

Naši župljani Ivan Midenjak i Mira r. Marunica, u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske u nedjelju 28. srpnja, proslavili su 50. godina braka. Sakrament ženidbe sklopili su 28. srpnja 1974. godine u Gospinoj crkvi pred fra Lukom Livajom.
Okruženi svojom djecom, unučadi i rodbinom, Mira i Ivan obnovili su bračne zavjete i zahvalili Bogu što je bio uvijek prisutan u njihovom životu. U misnom slavlju koje je bilo ispunjeno radošću i emocijama posebno su se prisjetili svojih roditelja koji su im dali život i vjeru.
Misno slavlje predvodio je župnik fra Antonio Mravak. U propovijedi je istakao uzvišenost i svetost braka i obitelji. “Danas te ovdje svjedoci Božje ljubavi koji slave 50 godina braka po sakramentu ženidbe. Svaki brak koji se ne raspadne spomenik je postojanosti. Temelj je ljubav koja odolijeva svim događajima i nepredvidivim situacijama. Takva ljubav, ljubav Božja, vodila vas je kroz život u dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Zato možemo kazati da vi niste samo slavljenici, vi ste danas svjedoci Božje ljubavi”, kazao je fra Antonio.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button