Vijesti

Nedostajati će parking mjesta za predstojeće blagdane

Kamičak d.o.o. je raspisao javni poziv za podnošenje prijava za rad na izvanrednim parkiralištima u sklopu blagdana Velike Gospe te su se pozvali svi studenti na podnošenje prijava za rad na izvanrednim parkiralištima.

Veliki je problem parkiranja u Sinju za Dane Alke i Velike Gospe. Svi smo svjedoci da trgovački centri polako zatvaraju svoja parkirališta rampama i da se mogu parkirati samo njihovi kupci. Novi alternativni parking je kod Veteranskog centra i tu se stvaraju velike gužve. Za vjerovati je da kad u tom dvorištu krene u rad Centar za socijalnu skrb da će i taj dio biti nekako reguliran i neće biti dostupan višesatnim parkiranjima.

Sva vozila nepropisno parkirana u većini Sinjskih ulica će se specijalnim vozilom, odnosno ‘pauk službom’ uklanjati.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Kad iz okolnih opcina parkiraju šlepere kod junaka ili kad nedraga sadra radi isto, pa jedan sleper uzme 8 parking mista

  2. Triba one parking redare naputit da ne mogu tražit novce od vozača koji parkiraju u blizini svojih zgrada jer su i onako mali njihovi parkinzi zauzeti. Nije dovoljno dati nekom tinejdžeru žuti prsluk i ovlastit ga da bere novce od svakoga tko naiđe jer to vodi u svađu a pane i pokoja triska.

  3. Mogli bi malo regulirat i cijene u kafićima već kad se parking “regulira” i naplačuje u svakom gnjojaru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button