Kultura

Prijavite se za radionice i sajam malih izlagača u okviru 6. Kamičak etno festivala!

Idući vikend očekuje nas 6. izdanje Kamičak etno festivala, a kao i prethodnih godina, uz sjajna glazbena imena festival donosi i bogat popratni program!

Ove godine oba dana festivala održat će se radionica pjevanja s jednom najboljih tradicijskih vokalistica u našoj regiji – Svetlanom Spajić. Sva su mjesta za radionicu popunjena u rekordno kratkom roku, a lista čekanja je poprilična. Ekspresno su popunjena i sva mjesta za radionicu veza s Eminom Blajić pod čijim će stručnim vodstvom ove godine polaznici izrađivati ogrlice s prepoznatljivim etno motivima.

Još je nekoliko slobodnih mjesta ostalo na radionici udaraljki Drum Room, koju vodi Aleksandar Alempijević, inače član glazbenog sastava EJO – Ethno Jazz Orchestra koji je prije nekoliko godina svojim nastupom oduševio posjetitelje festivala. Kako kaže Aleks, za radionicu nikakvo prethodno glazbeno znanje nije potrebno, a radionica je prilagođena za sve uzraste, iako je posebno zanimljivo djeci. Različite vrste udaraljki su osigurane, a vi samo ponesite dobru volju i osmijeh!

Također, ostalo je par slobodnih mjesta za radionicu cijanotipije, pod stručnim vodstvom fotografkinje Anđele Vidić. Polaznici će na radionici starom fotografskom tehnikom izrađivati vlastite unikatne majice koje će imati kao najljepša festivalska uspomena.

U okviru programa festivala svake godine održava se i sajam malih izlagača, koji tako imaju jedinstvenu priliku predstaviti posjetiteljima svoje domaće proizvode i autentične rukotvorine. Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje, iz organizacije festivala pozivaju vas da se javite i osigurate mjesto na vrijeme!

S obzirom da je broj sudionika ograničen i za radionice i za sajam, za sudjelovanje se potrebno prijaviti na: kamicaketnofest@gmail.com, napisati ime i prezime, kontakt broj i informaciju prijavljujete li se na radionicu (i na koju) ili sajam.

Kamičak Etno Festival realizira se uz financijsku podršku Grada Sinja, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Srpskog narodnog vijeća i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button