Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovjedi:

▪️Ženi se Tino Bašić, sin Ivana i Tine r. Ajdučić, mladić iz Otoka i uzima Saru Masnić, kći Ivice i Ljubice r. Varvoda, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak 23. kolovoza u Sinju.

▪️Ženi se Mate Bilođerić, sin Darija i Anke r. Vukman, mladić iz Glavica i uzima Željku Torbarina, kći Vanje i Šime r. Marković, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak 23. kolovoza u Sinju.

▪️Ženi se Tomislav Omrčen, sin Bože i Ivanke r. Jukić, mladić iz Tijarice i uzima Martinu Preosti, kći Vinka i Mire r. Grčić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak 23. kolovoza u Sinju.

▪️Ženi se Zvonimir Poljak, sin Ante i Jasminke r. Matić, mladić iz Glavica i uzima Anu Ilišević, kći Adama i Katice r. Matanović, djevojka iz Bošnjaka kod Vinkovaca. Vjenčanje u subotu 24. kolovoza u Sinju.

▪️Ženi se Pavao Jerković sin Siniše i Renate r. Mrvelj, mladić iz Sesveta i uzima Anju Domazet-Lošo, kći Miljenka i Sande r. Miljak, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 24. kolovoza u Sinju.

▪️Ženi se Luka Tomašević sin Tomislava i Mirjane r. Nasić, mladić iz Sinja i uzima Sandru Modrić, kći Stipana i Anke r. Plazonić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 24. kolovoza u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button