Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovjedi:

▪️ Ženi se Luka Mušterić, sin Zdravka i Jasne r. Vuković, mladić iz Sinja i uzima Anu Liović, kći Ivana i Vesne r. Domjanović, djevojka iz Vučipolja. Vjenčanje u petak 30. kolovoza u Sinju.

▪️ Ženi se Stipe Cvitković, sin Zdravka i Mare r. Vuko, mladić iz Sinja i uzima Ivnu Mravak, kći Anđelka i Senke r. Cvrlje, djevojka iz Gale. Vjenčanje u subotu 31. kolovoza u Sinju.

▪️ Ženi se Nikola Šušnjara, sin Joze i Ivane r. Samardžić, mladić iz Jasenskoga i uzima Nikolinu Mesić, kći Vjekoslava i Ljube r. Jezerčić, djevojka iz Carevdara kod Koprivnice. Vjenčanje u subotu 31. kolovoza u Sinju.

▪️ Ženi se Petar Radan, sin Zdenka i Marte r. Borozan, mladić iz Hrvaca i uzima Ivanu Grabić, kći Željka i Ljilje r. Mandarić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 31. kolovoza u Sinju.

▪️ Ženi se Nikola Sladović, sin Stipe i Ivane r. Bilandžić, mladić iz Otoka i uzima Mariju Magdalenu Čović, kći Zdravka i Karoline r. Kulušić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu 31. kolovoza u Brnazama.

▪️ Ženi se Filip Perković, sin Marka i Marije r. Šipić, mladić iz Graba i uzima Dijanu Talaja, kći Zdenka i Snježane r. Labrović, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u nedjelju 1. rujna u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button