Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovjedi:

▪️ Ženi se Ivan Balić, sin Bože i Blagice r. Brajković, mladić iz Dugopolja i uzima Mihaelu Porobija, kći Mladena i Marije r. Radović, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak 6. rujna u Sinju.

▪️ Ženi se Mario Romac, sin Dušana i Ive r. Kanajet, mladić iz Glavica i uzima Martinu Prelas, kći Boška i Ivane r. Milanović, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak 6. rujna u Sinju.

▪️ Ženi se Teo Poljak, sin Damira i Stanke r. Vukasović-Lončar, mladić iz Glavica i uzima Jelenu Buljan, kći Tomislava i Milice r. Kardoš, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 7. rujna u Sinju.

▪️ Ženi se Mario Žmire, sin Borisa i Marije r. Žmire, mladić iz Karakašice i uzima Paulu Jaković, kći Šimuna i Vesele r. Vuco, djevojka iz Graba. Vjenčanje u subotu 7. rujna u Sinju.

▪️ Ženi se Toni Ljubas, sin Dragana i Marice r. Bionda, mladić iz Stari Mikanovaca i uzima Mihaelu Majić, kći Miroslava i Biljane r. Buljan, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 7. rujna u Sinju.

▪️ Ženi se Ilija Vrdoljak, sin Željka i Darije r. Moravčić, mladić iz Vinkovaca i uzima Hannu Matijašević, kći Ivana i Jasne r. Milošević, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 7. rujna u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button