Vijesti

Regionalni susret samaca u Sinju

Katolička udruga „Prilika za Susret“ iz Osijeka organizira 8. Regionalni susret i prvi u Dalmaciji pod geslom „Slobodni u Ljubavi“ za sve slobodne muškarce i žene u dobi od 27 do 50 godina koji se žele pripremati za vezu i sakrament ženidbe, u subotu 28. rujna 2024. g. u prostorijama Svetišta Gospe Sinjske u Sinju.

Susret započinje u 09,00 sati misnim slavljem u crkvi Gospe Sinjske. Svetu misu i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu predvoditi će župnik Župe Gospe Sinjske, fra Antonio Mravak. Nakon mise program se nastavlja uz predavanje Maje Jakšić – teologinje, psihoterapeutkinje, voditeljice Centra za edukaciju i savjetovanje Hippocampus, autorice niza stručnih  članaka i knjiga, supruge i majke četvero djece. Program obuhvaća interaktivne radionice i svjedočanstva bračnih parova Udruge i katoličke platforme za on-line upoznavanje Katsus.org uz mogućnost upoznavanja sudionika koji dolaze iz cijele Republike Hrvatske i dijaspore. Završetak susreta je u 19,00 sati.

Regionalni susret je mjesto gdje možete doći slobodno bez opterećenja, bez očekivanja i obveza.  Prijašnji susreti nam govore kako su sudionici otišli zadovoljniji za jedno lijepo i ugodno iskustvo više, a neki su i upoznali svoje sadašnje supružnike upravo na našim susretima i platformi. Ukoliko želite čuti kvalitetna predavanja, odlične radionice i svjedočenja bračnih parova dobro ste došli. Ukoliko želite upoznati nekoga biti ćete u okruženju osoba koje vas razumiju i prolaze slične životne situacije kao i vi te možete s njima razmijeniti iskustva. Susret je ispunjen pozitivnim i ohrabrujućim ozračjem uz svetu misu, klanjanje, predavanja, interaktivne radionice, slavljenje i molitvu.

Prijave za susret uz sve dodatne informacije mogu se dobiti putem poveznice:

https://subscribepage.io/susretsinj

Kako je bilo na 7. regionalnom susretu u Osijeku možete pogledati putem poveznice:

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button