Crna kronika

Policija SDŽ – Nepopravljiva Otočanka i ponavljačica prekršaja opet vozila bez vozačke, suprotno zabranama i alkoholizirana – sad ide na 15 dana u zatvor

Jučer, 11.rujna 2024. godine, u 01:30 sati, u gradu Sinju, na kolniku Vukovarske ulice policijski službenici zaustavili su 33-godišnju vozačicu za koju je utvrđeno da vozi pod utjecajem alkohola od 1.65 g/kg, upravljala je motornim vozilom, nakon izvršnosti rješenja o ukidanju vozačke dozvole iz članka 286. stavka 4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, a sve to dok su joj na snazi izrečene 2 (dvije) zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Vozilo kojim je upravljala je privremeno oduzeto.

Obzirom da se radi o višestrukom recidivistu koja je u posljednje dvije godine prijavljivana za prekršaje upravljanja vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, upravljanja vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane uhićena je i dovedena u službene prostorije. Nakon dovršenog istraživanja uz optužni prijedlog odvedena je na općinski prekršajni sud. Zatraženo je da se odredi zadržavanje, izrekne kazna zatvora od 90 dana i da joj se trajno oduzme vozilo.

Sud je 33-godišnjakinji odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana.

 

Sinj: Tijekom noći sankcionirano 15 alkoholiziranih vozača, rekorderu izmjereno 2,56 g/kg

 Na području Sinja proveden je intenzivan nadzor i kontrola prometa tijekom koje su policijski službenici utvrdili i sankcionirali 44 prometna prekršaja od čega 15 alkoholiziranih vozača, tri prekršaja odbijanja testiranja na droge, dva prekršaja upravljanja mopedom bez  položenog ispita. Tri vozača imala su više od 1,5 g/kg alkohola u organizmu.

Jučer, 11, rujna 2024.godine u mjestu Otok policijski službenici postupali su prema 48-godišnjem vozaču osobnog vozila. Utvrđeno je da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 2,56 g/kg. Zbog utvrđenog visokog stupnja alkoholiziranosti odveden je na preventivni liječnički pregled, nakon čega je zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja.

Jutros, 12. rujna 2024.g. pola sata iza ponoći policijski službenici su u Sinju zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 42-godišnji alkoholizirani vozač. Utvrđeno je da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,51 g/kg. Obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u prostorijama policije do otriježnjenja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button