Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovjedi:

Ženi se Luka Živković, sin Srećka i Ružice r. Dadić, mladić iz Šibenika i uzima Luciju Šuste, kći Ivice i Anđelke r. Midenjak, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak 20. rujna u Sinju.

Ženi se Vjekoslav Bilinovac, sin Darinka i Nevenke r. Perić, mladić iz Mostara i uzima Andreu Bikić, kći Joze i Sanje r. Jerkan, djevojka iz Karakašice. Vjenčanje u petak 20. rujna u Sinju.

Ženi se Ante Maroš, sin Mladena i Inge r. Mandac, mladić iz Ovrlje i uzima Zoranu Vučković, kći Zorana i Anđelke r. Čikara, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu 21. rujna u Sinju.

Ženi se Luka Kuštre, sin Borisa i Jake r. Žuljević, mladić iz Gale i uzima Ivanu Romac, kći Željka i Marine r. Sušić, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu 21. rujna u Sinju.

Ženi se Ivan Vuković, sin Stipe i Ljilje r. Jović, mladić iz Sinja i uzima Nevenu Barać, kći Željka i Vesne r. Brkić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 21. rujna u Hrvacama.

Ženi se Josip Čugura sin Mirka i Ivanke r. Župić, mladić iz Sinja i uzima Boženu Bitunjac, kći Branka i Nede r. Porobija, djevojka iz Rude. Vjenčanje u subotu 21. rujna u Rudi.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button