Vijesti

Gradonačelnik uručio zahvalnice istaknutim policijskim službenicima povodom Dana policije

Povodom obilježavanja Dana policije, gradonačelnik Grada Sinja, Miro Bulj uručio je zahvalnice dvojici policijskih službenika Policijske postaje Sinj koji su se istaknuli svojim izvanrednim radom i profesionalnošću.

Zahvalnicu za dugogodišnji predan rad, iznimnu profesionalnost i nesebičnu posvećenost očuvanju sigurnosti primio je policijski službenik Petar Domjanović, čiji je doprinos lokalnoj zajednici značajno pridonio stvaranju sigurnog i ugodnog okruženja za građane.

Drugu zahvalnicu za izvanrednu službu i predanost obavljanju policijskih dužnosti primio je Jozo Maleš, koji je prepoznat kao najbolji policijski službenik Policijske postaje Sinj za 2024. godinu. Njegov rad je uvelike doprinio sigurnosti na području Sinja.

Uz gradonačelnika dodjeli su prisustvovali načelnik Policijske postaje Sinj Mislav Filipović Grčić, policijski službenik Ante Šandrić i zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta. Gradonačelnik Miro Bulj, koji je i sam bio policijski službenik za vrijeme Domovinskog rata, tom prigodom je uputio čestitke svim policijskim službenicima povodom Dana policije, ističući njihov neprocjenjiv doprinos sigurnosti građana i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button