Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovjedi:

Ženi se Igor Lakić, sin Dušana i Snježane r. Jadrijević-Mladar, mladić iz Sinja i uzima Anđelinu Delija, kći Darija i Paulinke r. Pupić-Bakrać, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u petak 25. listopada u Sinju.

Ženi se Domagoj Jerković, sin Ivana i Vranke r. Činčurak, mladić iz Vinkovaca i uzima Anđelu Juretu, kći Ferde i Marije r. Lončar, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u petak 25. listopada u Kaštel Sućurcu.

Ženi se Petar Vrdoljak, sin Dražana i Mirjane r. Bazina, mladić iz Gale i uzima Inu Barać, kći Paula i Elvire r. Marunica, djevojka iz Ćurlina. Vjenčanje u subotu 26. listopada u Sinju.

Ženi se Ivica Žuro, sin Ante i Ozane r. Mirčeta, mladić iz Dicma i uzima Juliju Poljak, kći Marinka i Inge r. Jadrijević, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu 26. listopada u Sinju.

Ženi se Zvonimir Križanac, sin Mirka i Franke r. Perić, mladić iz Sinja i uzima Mirnu Bogovac, kći Svetislava i Ljubice r. Armanda, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu 26. listopada u Sinju.

Ženi se Ivan Vučković, sin Darka i Marine r. Poljak, mladić iz Sinja i uzima Antoniu Zorica, kći Tonća i Ivane r. Marendić, djevojka iz Hrvaca. Vjenčanje u nedjelju 27. listopada u Hrvacama.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button