Sport

Ragbi klub “Sinj” ugošćuje u prvom kolu Ragbi klub Zagreb.

Nakon duge ljetne stanke, ragbi se vraća na naše terene. Ove subote, 21.9.2019. na SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić” u Sinju, s početkom u 16h, Ragbi klub “Sinj” će u prvom kolu PH ugostiti ekipu Ragbi kluba Zagreb. Momci sa sjevera svake sezone bilježe sve bolje i bolje partije u svome dresu,a s ovom godinom isčekuju prve velike skalpove, te svakako u Sinj dolaze s namjerom da ostvare prvu pobjedu, a upravo u tome će im ići na ruku dolazak Jasona Davora Newtona i pojačanja iz Argentine i s Fijia. Pojačani internacionalcima i pod palicom Jasona, ekipa Zagreba je sprmena zadati probleme svim momčadima u prvenstvu,a pripremna utakmica s Nadom , u kojoj su svladani u posljenjoj minuti ostavlja im za pravo da u Sinju pokušaju iznenaditi domaćina.
S druge strane ekipa Ragbi kluba “Sinj”, pod treneskom palicom uigranog dvojca Tomić-Grčić ove godine ima malih problema u sastavu, zbog odlaska na časničku izobrazbu “bombarder” s Radošića, Nikole Pavlovića,dok je kormilar skupa, Dražen Budimir još uvijek u proces oporavka od ozljede, ipak momčad Sinja ima karakter i snagu da izvojeva pobjedu na svom terenu. Trener Marko Grčić je najavio izlazak pomlađene momčadi Sinja, koja će svoju dominaciju tražiti preko tvrdog skupa, uz brzi prijenos lopte Kovačevića prodornom Vučkoviću i Prološčiću, također je naglasio kako momčad Zagreba ove godine predstavlja respektabilnog protivnika, te je siguran kako nas u Subotu očekuje jedna neizvjesna i tvrda utakmica, u kojoj će naši momci opravdati status tvrdog oraha za sve momčadi.
Stoga preostaje nam samo da vas sve pozovemo da se ove Subote 21.9.2019. u 16h zaputite na Trnovaču i podržite naše momke u otvaranju sezone!

Povezani članci

Back to top button