Sport

Četiri medalje za KBK Kula na memorijalnom kickboxing kupu Josip Jović u Plitvicama

 Danas se održao međunarodni kup u kickboxingu na Plitvičkim jezerima u spomen na Josipa Jovića, prvog poginulog hrvatskog redarstvenika.
Na turniru je sudjelovalo oko 200 boraca iz 25 klubova među kojima su i članovi našeg kluba.
Petra Glavinić sudjelovala je u dvije discipline (light contact i kicklight) u kategoriji mlađi kadeti -37 kg.
U disciplini light contact u izjednačenoj borbi izgubila je od predstavnice iz Krapine u finalu i tako osvojila srebrenu medalju. U disciplini kicklight je uzvratila poraz te u finalu pobjedila istu predstavnicu iz Krapine uvjerljivom pobjedom te tako osvojila zlatnu medalju
Ante Domazet nastupio je u disciplini kicklight u seniorskoj konkurenciji -74 kg te u jako iscrpnoj borbi ipak nije mogao pobjediti borca iz Zagreba. Ante je izgubio na bodove zbog dvije javne opomene te osvaja brončanu medalju.
Marko Prolić je u finalu dominantnom pobjedom i jednoglasnom odlukom sudaca pobjedio protivnika koji je bio bolji od klubskog kolege te pobjedom osvaja zlatnu medalju.
“Na ovom turniru smo osvojili četiri medalje od toga dvije zlatne, jednu srebrenu i jednu brončanu, što je u ovom trenutku ukupno 16 medalja od početka sezone, a naš cilj za cijelu godinu je bio 15 medalja. Već sljedeći tjedan nas očekuje novi turnir i vjerujemo u dobre rezultate. Hvala svima na podršci, a ovim putem želimo svim članovima KBK Kula Sretan i blagoslovljen Uskrs”- trener KBK Kula A.Kulaš

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button