Vijesti

Aeroklub Sinj “piše pismo” sinjskim vijećnicima

Aeroklub sinj je uputio dopis svim sinjskim vijećnicima o stanju na Aerodormu i nezadovoljstvu koje proistječe u odnosu prema klubu, te zabrinutosti o budućnosti kompleksa Aerodroma Sinj. Dopis prenosimo u cijelosti:

 

Moja reakcija na članak je ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. Priča se da će glavičani moć komodno srušit most s gornje strane piketa jer će on vodit u ogradu i da ogromni spremnik za gorivo dolazi 100 metara niže od arteškog bunara. Šta radi mjesni odbor glavica pitam se?

  7
  4
 2. U vezi piketa sve je tajna, javnost isključena, grad ne daje nikakav odgovor, nešto se strašno kuva. Bude li ono šta su zamislili, ajme.

  10
  4
 3. Njagore je šta ljudi uz piket pojma nemaju, a već sutra će kukat kao šta kukaju oni uz kamenolome, ni njih nije bila briga a sad …..

  4
  3
 4. Velika je mutlježina oko piketa, iz grada se ne daju informacije, smrdi užasno nešto smrdi.

  6
  4
 5. Kroz nekoliko ranijih objava aero kluba pa i ove sada vidi se da oni znaju dosta toga. Pa ima u Sinju i novinara a ima i Hit radio, mogu pozvat ljude pa da svi čujemo šta imaju reć ionako tamo bude gostiju svake vele a za ovu temu ništa, nema novinarskog interesa. Čudno i to, cenzura, viši intetes što li?

  7
  6
 6. Trne, jasno da u aeroklubu znaju mnogo pa zato i reagiraju prema gradskim ocima ali i mamama. Znaju i novinari dosta toga kao i gazda HIT radia ali čekaju vrime bliže lokalnih izbora pa da i sa ovim temama provaju štogod dobit za sebe i svoje kandidate a prozvat po istome suparnike.

  7
  4
 7. Upućeni, istina. Samo ovi će počet kopat i prije izbora, medij koji spominješ doista filtrira informacije prema vanka. Sve u svemu, napravit će se nešto loše po Sinj na račun bogađenja pojedinaca.

 8. Upuceni i Ndupuceni i fali jos oni Idiot koji sve znaju da se predstave imenom i prezimenom a najbolje znaju jer su to Gradonacelnicini igraci a ja sam vec napisa koi su to igraci sa klupe

  7
  1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close