TemeVijesti

Aeroklub Sinj počeo s treninzima

Padobranci aerokluba Sinj ovog vikenda počeli su sa trenažniom skokovima na sinjskom aerodromu. Za ovu priliku angažiran je avion iz Zagreba, a uz sinjane skokove su provodili i padobranci splitskog Gravitona.

Obzirom da su sinjski padobranci aktualni državni prvaci u skokovima na cilj, u nastojanju da taj sportski uspjeh obrane i potvrde na idućem državnom prvenstvu, planirali su se što bolje pripremiti. Zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa treninzi su počeli tek sada ali tako je i svima ostalima iz drugih aertoklubova. U svakom slučaju, nakon skoro punih pet mjeseci nebo iznad Sinja opet je bilo prošarano kupolama padobrana, a što su kao i uvijek sa zadovoljstvom popratili mnogi naši sugrađani a naročito oni najmlađi.

Početkom lipnja nadležna državna agencija civilnog zrakoplovstva doći će u Sinj zbog oplovljavanja jedrilica i šleperskih aviona pa će nakon toga krenuti i jedriličarsko te motorno letenje.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Državni prvaci a iz Grada ih nisu pozvali na prijem i da se uslikaju sa njima, je li razlog tomu Ugrin ili cili klub koji je objektivno jedan od najboljih sportskih udruga i sa njima nema malverzacija i pogodovanja?

    11
    13
  2. Izvorno sinjski rezultat, svi članovi ekipe su iz Sinja i sinjskih naselja. Svi volonteri, svaki od njih uložio je lipih svojih novaca u opremu i troškove priprema. Zato tu i nema stranaca jer se ovdi ne mogu prati novci za kojekakve menadžere, voditelje i fuš trenere. Respekt klubu i ekipi.

    12
    11
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button