Sport

Alkar – Zabok danas – nedjelja 19,00 sati

Alkara je imao sreće u ždrijebu jer prve dvije utakmice igra u svojoj dvorani, što momčadi može dati dobru odskočnu dasku za nastavak natjecanja.

Tako će u ovom prvom kolu Alkar biti domaćin Zaboku, dok će sedam dana kasnije u Sinju gostovati i Hermes Analitica. Prvo gostovanje u sezoni Alkar će odraditi u Zagrebu protiv Cedevite.

Alkar

Alkar je pretežito okupio domaću momčad (igrači koji su potekli iz Sinja i okolice). Očekivanja su ista kao i prethodnih godina a to je borba za opstanak. Dosta se očekuje od Markulina i ostalih povratnika (Kanaet, Šipić), kao i od američkog pojačanja (Jalen Brown). Prošle godine smo gledali i neke dramatične “obrate” poput slučaja Brajković i Proleta. Upravo se zbog toga uprava odlučila na potez davanja ključeva momčadi u ruke isključivo domaćim snagama.

Zabok

Momčad iz Zagorja ulazi u novo izdanje HT Premijer lige s visokim ambicijama i za očekivati je minimalno ulazak u doigravanje. Chico Senior i ostatak uprave je izgleda kvalitetno posložio “kockice”. Radovčić, Tomas, Galić, Anzulović, Proleta, Šarac i Batur su i više nego respektabilna imena za ovaj rang natjecanja.

Raspored 1. kola HT Premijer lige

Alkar – Zabok (7.10. u 19h)

Hermes Analitica – Split (6.10. u 18h)

Cedevita – VROS Osijek (7.10. u 12h) – TV Prijenos na Arena Sport

Adria Oil Škrljevo – Cibona (6.10. u 19h)

Šibenik – Gorica (6.10. u 17:30h) – TV Prijenos na HTV

Bosco – Zadar (9.10. u 18h)

Povezani članci

Back to top button