Sport

Amaterski stolnoteniski turnir – Sinj 2019.

Stolnoteniski klub Sinj organizira AMATERSKI STOLNOTENISKI TURNIR – SINJ 2019. koji će se održati 30. 3. 2019. u dvorani Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju u Ulici Dinka Šimunovića 12 s početkom u 10 sati. Glavni cilj ovog rekreativnog turnira promicanje je stolnog tenisa kao sporta među populacijom koja nikad prije nije igrala stolni tenis i među onima koji su se njime bavili samo rekreativno.
Na ovaj turnir ne mogu se prijaviti igrači koji su registrirani u nekom klubu pri Hrvatskom stolnoteniskom savezu, kao ni oni igrači koji su prije bili registrirani natjecatelji nekog kluba u Hrvatskoj ili drugoj državi.
Ograničenja u broju prijava nema, tako da se mogu prijaviti svi, bez obzira na dob i spol. Ako se prijavi dovoljan broj žena, za njih ćemo organizirati posebnu natjecateljsku skupinu.
Prijave se zaprimaju do 27. 3. 2019. do ponoći na kontakt brojeve 098 939 9504/ 098 807 057 ili na e-mail adrese grgodukic@gmail.com /sbilic7@gmail.com
Za prijavu je potrebno navesti svoje ime i prezime te kontakt broj, a za nastup prije početka natjecanja potrebno je uplatiti kotizaciju koja iznosi 30 kn po osobi.
Svi koji se navrijeme prijave, moći će nastupiti. Turnir je osmišljen kao natjecanje po skupinama od četiriju natjecatelja, tj. u skupinama igra ”svatko sa svakim”, a prva dva prvoplasirana igrača nastavljaju te ulaze u ždrijeb glavnog ”kostura” gdje se igra na ispadanje.
Ovakvim načinom natjecanja svim prijavljenim osobama omogućeno je odigravanje najmanje triju mečeva (u slučaju da ispadnu u grupnoj fazi natjecanja ).
Organizator je za sve natjecatelje koji nemaju vlastitu opremu za igranje stolnog tenisa osigurao rekete te se od natjecatelja očekuje da budu prikladno i sportski odjeveni (npr. u tenisicama i trenirkama).
Nastup u trapericama i cipelama neće biti dopušten kao ni nesportsko ponašanje.
Za najbolje pojedince organizator je osigurao odličja (pehare i medalje).

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button