Politika

Anđelko Bilandžić zahvalio stranačkim kolegama

Anđelko Bilandžić HDZ uputio je zahvalu biračima povodom održanih unutarstranačkih izbora. Zahvalu prenosimo u cijelosti.

Poštovane stranačke prijateljice i prijatelji, iza nas su još jedni unutarstranački izbori,ovaj put drugačiji od dosadašnjih jer su održani u uvjetima globalne pandemije koronavirusne bolesti, ali i po tome što smo prvi puta kandidate birali po modelu jedan član-jedan glas.Želim vam od srca zahvaliti što su ovi unutarstranački izbori provedeni dostojanstveno, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.Čak i u takvim uvjetima imali smo dosta visoku izlaznost čime smo se još jednom pokazali kao ozbiljna i odgovorna stranka. Iz ovih izbora izašli smo još jači , jedinstveniji i spremni na izazove koji nas kao stranku očekuju već u proljeće sljedeće godine na lokalnim izborima.

Koristim priliku kako bih čestitao svim izabranim potpredsjednicima,članovima gradskog odbora kao i svim kandidatima koji su sudjelovali u ovom izbornom procesu.

Svima vama drage stranačke prijateljice i prijatelji  želim zahvaliti na velikoj potpori koju ste iskazali meni kao kandidatu za predsjednika gradske organizacije HDZ-a Grada Sinja.Vaša potpora me obvezuje i obećavam da ću se u svom plitičkom djelovanju nastaviti boriti za interese Grada Sinja i sve naše građane, a snažan i jedinstven HDZ jamac je novih uspjeha.

PREDSJEDNIK GO HDZ SINJ

Anđelko Bilandžić

Povezani članci

Back to top button