Vijesti

Anketa roditelja za produženi boravak u osnovnoj školi do 17. lipnja

Foto knjižnica OŠ Marka Marulića

Splitsko-dalmatinska županija kao osnivač osnovnih škola na području Grada Sinja, planira organizirati produženi boravak za učenike prvog razreda od početka školske godine 2020./2021.

Nastava i program produženog boravka za sve učenike prvog razreda svih osnovnih škola s područja Grada Sinja održavao bi se u Osnovnoj školi Marka Marulića u Sinju, koja jedina u ovom trenutku ima uvjete za organizaciju navedenog programa, a prema zakonom propisanim standardima.

Izrađen je tekst ankete za roditelje kojeg dostavljamo ispod ove objave i kojeg roditelji mogu sami ispuniti i donijeti u svoju školu.

Sve ovo možete obaviti i u OŠ Marka Marulića, što bi bilo i poželjno jer na licu mjesta se možete uvjeriti u uvjete koje škola ima.

Anketa traje do 17. lipnja 2020.g.

Sva pitanja ili nejasnoće oko samog produženog boravka možete dobiti na Gsm brojeve kontakta v.d. ravnatelja OŠ Marka Marulića, Marka Križanca na  099 529 0129 ili 098 666 297.

Ukoliko ne bude dovoljno zainteresiranih roditelja, produženi boravak neće bit realiziran.

Program produženog boravka provodio bi se radnim danima od 7,30 sati do 16,30 sati. Učenicima bi bila osigurana 3 obroka – doručak, ručak i marenda, a nakon redovne nastave mogli bi koristiti unutarnje i vanjske školske prostore za učenje (domaći rad, dopunski i dodatni rad te izvannastavne aktivnosti), igru i druženje, pod stručnim vodstvom učitelja.

Trošak programa produženog boravka snosili bi, prema dogovoru, Grad Sinj i roditelji. Cijena produženog boravka po učeniku je 700 kuna, s tim da bi roditelji plaćali dodatnih 25 kuna po nastavnom danu za prehranu.

Gradonačelnica Sinja Kristina Križanac potvrdila je da će Grad Sinj sufinancirati dio troškova organizacije produženog boravka učenika nižih razreda.

Županija splitsko-dalmatinska prilagodit će, urediti i opremiti namjenske prostore produženog dnevnog boravka te će platiti tekuće režijske i materijalne troškove.

Ankentni upitnik:

PRODUŽENI BORAVAK Ankentni upitnik

 

 

Povezani članci

1 Komentar

  1. Sićan se gori kad san iša u školu.. Jel ovo stvarno knjižnica? Ako je, prije je bilo groblje.

    11
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button