Politika

Ante Šošić i Stipe Čogelja kandidati za zamjenike župana Blaženka Bobana

Na današnjoj sjednici županijskog odbora HDZ-a, na prijedlog župana Blaženka Bobana jednoglasno su za njegove zamjenike za novi mandat izabrani dosadašnji zamjenik Ante Šošić i Stipe Čogelja, pročelnik upravnog odjela za pomorstvo i turizam.

  • Zahvalio bih se svom dosadašnjem zamjeniku Luki Brčiću na doprinosu kojeg je dao na mjestu mog dosadašnjeg zamjenika. S obzirom na to da je Luka Brčić izrazio želju angažirati se u Saboru, vjerujem da će cijeli Cetinski kraj dobiti kvalitetnog predstavnika u parlamentu. Na njegovo mjesto predložio sam Stipu Čogelju koji ima izvanredne rezultate na polju pomorstva i turizma. Posebno se istaknuo sa zaštitom i unaprjeđenjem zaštite pomorskog dobra. Ante Šošić izuzetan je operativac na polju razvoja komunale i gospodarstva. Cilj županije ravnomjeran je razvoj kroz komunalnu i gospodarsku infrastrukturu, kao i osiguravanje svih zdravstvenih i obrazovnih standarda u svakom dijelu naše županije. Naravno da ćemo nastaviti sa započetim demografskim projektima koji su jedinstveni na području cijele Hrvatske. Ne sumnjam da ćemo dobiti veliku podršku naših građanki i građana i da ćemo zajedno uspjeti u svojim ciljevima. Cilj našeg pobjedničkog tima je županija kao moderna hrvatska mediteranska regija. To je moj pobjednički tim za predstojeće izbore – kazao je Boban.

Šošić je poručio kako je županija dovršila mnoge projekte, ali da su i započeli nove razvojne projekte.

  • U sljedećem mandatu bit ćemo jedno veliko gradilište posebno kroz cestovnu i lučku infrastrukturu, kao i kroz izgradnju novih vodoopskrbnih i kanalizacijskih mreža na našem području – izjavio je Ante Šošić.

Stipe Čogelja je poručio je kako je, uz nastavak zaštite pomorskog dobra, jedan od ciljeva naše otoke učiniti energetski neovisnima nastavljajući projekt zelene energije, kroz razvoj cjelogodišnjeg života na otocima.

  • Ono što ćemo započeti je i uvođenje širokopojasnog interneta na području cijele županije i nastaviti razvoj projekta ICT županija, jer je danas nemoguće pratiti trendove u gospodarstvu a ne imati kvalitetnu internetsku povezanost na cijelom području županije, čime se stvara pretpostavka za kvalitetnije turističke usluge, a posebno na području naše Dalmatinske zagore u kojoj leži veliki turistički i gospodarski potencijal – istaknuo je Čogelja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button